Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să aveți parte de toată fericirea din lume!“ Fotbalistul Iulian Răvoiu s-a căsătorit la Constanța cu Ligia Munteanu

ro

16 Oct, 2018 00:00 8652 Marime text
Fotbalistul constănțean Iulian Răvoiu, component al echipei de Liga a 3-a CS Medgidia, dar și internațional de fotbal pe plajă al României și campion național la acest sport, s-a căsătorit.
 
Iulian și o tânără din Constanța, Ligia (fostă Munteanu), sunt împreună de doi ani, iar acum și-au oficializat relația, spunând „Da!” în fața ofițerului de Stare Civilă de la Constanța. Cununia religioasă și nunta cea mare vor avea loc probabil la anul, dar până atunci tinerii soți vor deveni părinți, Ligia fiind însărcinată în șase luni și jumătate. Primul copil al familiei Răvoiu va fi o fetiță!
 
„Casă de piatră, copii frumoși! Să aveți viață frumoasă!”, „Felicitări, Ligia, draga mea! Casă de piatră și multe bucurii!”, „Să aveți parte de toată fericirea din lume! Sănătate multă! Vă pup cu drag!”, „Să fie într-un ceas bun, dragilor! Tot ce vă doriți de la viață să vi se împlinească!” sau „Casă de piatră, dragilor! A fost minunat să fim alături de voi!”, au fost câteva dintre felicitările celor apropiați.
 
În vârstă de 34 de ani, Iulian a început fotbalul la Portul Constanța, la vârsta de zece ani, primul său antrenor fiind Ghiunaidân Gafar. În afară de Portul și CS Medgidia, fundașul central a mai jucat la Prefab Modelu, CS Ovidiu, FC Viitorul, Callatis Mangalia, CS Otopeni, FC Farul, Poiana Câmpina și Axiopolis Cernavodă.
 
Sursa foto: Andreea Ion 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii