Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„S-au aliniat toate planetele“ Provocare din televiziune pentru Kira Hagi. Ce emisiune prezintă fiica lui Gică Hagi

ro

25 Oct, 2021 00:00 4592 Marime text

 
  • Tânăra de 25 de ani s-a alăturat unui canal de social television.
 
O nouă provocare în carieră pentru Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi! Cunoscută pentru rolurile interpretate pe scena de teatru ori în film, pentru expoziţiile sale de pictură ori pentru alte ipostaze care i-au pus în valoare talentul artistic, Kira s-a lansat şi în televiziune.
 
Tânăra de 25 de ani s-a alăturat „Aleph News“, canal de social television, unde prezintă o emisiune, „Smart is the new cool“. Kira a anticipat noul ei proiect printr-o postare pe Facebook, în care, enigmatică, a menţionat: „Mi-am pus de multe ori întrebarea, «ce înseamnă să fii cool?». M-ar ajuta să îmi descrieți în comentarii felul în care voi percepeți o persoană cool. Și apoi vă răspund și eu mai pe seara… Mulțumeeesc! (în avans)“. Ulterior, a dezvăluit despre ce era vorba: „«Smart is the new cool» este răspunsul meu. Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie, prin care sper să aduc în atenția tuturor tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!“.
 
În prima emisiune de la „Smart is the new cool“, Kira Hagi a prezentat povestea unor tineri arhitecți și urbaniști, cu vârste cuprinse între 23 și 29 ani, în cadrul proiectului „Herculane Project“, care îşi propune să salveze una dintre cele mai frumoase clădiri din Banat, aflată la Băile Herculane, cea mai veche staţiune balneară din România, atestată documentar de peste 1.850 de ani. Tinerii au demarat o campanie prin care Băile Herculane să fie înscrise în patrimoniul UNESCO. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: captură Aleph News

 
Citeşte şi:
 
„Am mai bifat un vis împlinit!“
Kira, fiica lui Gică Hagi, expune lucrări în Franţa, în expoziţia „Reflections“

 
„Ați aflat de «Gofre și Mochi»?”
Kira Hagi dublează vocea unui personaj dintr-un serial în care joacă şi Michelle Obama
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii