Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a născut la Londra. „Bine ai venit, minune mică!“ Fostul fotbalist Bogdan Boritz şi soţia sa, Roxana, părinţi pentru prima dată (galerie foto)

ro

17 Oct, 2019 00:00 4880 Marime text
Fostul fotbalist constănţean Bogdan Boritz şi soţia sa, Roxana, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinţi pentru prima dată. Cei doi sunt stabiliţi în Anglia, la Londra, având deja patru ani acolo, iar anul trecut s-au căsătorit, spunând „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă de la Constanţa. Acum trec din nou prin momente minunate, Roxana dăruindu-i lui Bogdan un boboc de fetiţă! Primul moştenitor al tinerei familii Boritz, care va primi prenumele Francesca Georgia, s-a născut în Anglia, la spitalul „Chelsea and Westminster“, aflat în centrul Londrei, la 20 de minute de mers cu maşina de unde locuiesc Roxana şi Bogdan. Bebeluşul a avut la naştere 3,28 kilograme şi 50 centimetri. 
 

Bogdan a asistat la naştere

 
„Suntem extrem de fericiţi. Ne încearcă o mulţime de sentimente, pe care le trăieşti o dată în viaţă. Nu pot descrie în cuvinte cum ne simţim“, a declarat Bogdan, care a asistat la naştere. În vârstă de 30 de ani, fostul fotbalist a fost junior la FC Farul, dar jucător şi la alte echipe, atât din ţară - FC Farul II, FC Năvodari, FC Viitorul - cât şi din străinătate.
 

„Să vă trăiască prinţesa!“

 
Minunea familiei Boritz va fi botezată de naşii de cununie ai părinţilor ei, soţii Vâlsan - Cristian Florian (văr cu Roxana) si Alexandra -, dar şi de o prietenă foarte bună a mămicii, Ana-Maria Lazăr. Vestea venirii pe lume a fetiţei i-a bucurat şi pe apropiaţii lui Bogdan şi ai Roxanei, care s-au întrecut în felicitări. Iată câteva dintre ele: „Bine ai venit, minune mică!“, „Să vă trăiască prinţesa!“, „Felicitări, multă sănătate şi bucurie!“, „Să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de fiecare moment alături de mica prinţesică!“, „Să vă umple viaţa de fericire!“, „Să fie într-un ceas bun! Ne bucurăm pentru voi din tot sufletul!“, „Felicitări! Mă bucur că trăiţi emoţia celor mai fericiţi oameni!“, „Să fiţi sănătoşi toţi trei şi să aveţi parte numai de bucurii şi împliniri!“, „Să vă dăruiască cele mai frumoase momente!“ sau „Să vă bucuraţi de micul miracol care a apărut în viaţa noastră! Să fie sănătoasă şi norocoasă!“.   
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii