Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portar la HC Dobrogea Sud Constanţa Gabriel Preda a împlinit 20 de ani. „Avem una dintre cele mai tinere echipe din campionat“

ro

17 Jan, 2022 00:00 1771 Marime text
 
 
 
  • Unul dintre jucătorii crescuţi de Academia HCDS, Gabriel Preda a făcut pasul către prima echipă în sezonul trecut.
 
Aniversare la echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, liderul Ligii Naţionale. Portarul Gabriel Preda a împlinit o frumoasă vârstă, 20 de ani.
 
„2022 poate fi anul tinerilor! Și sunt mulți! Gabi Preda a intrat în «Club 20», unde li se alătură lui Andrei, Ilie, Susanu, Caba, Chilianu, Loghin, Vasile și Nistor. Vin din urmă Stănescu, Bruj și Ștefan. «Clubul 30», cu Nikolic, Chikovani, Vegar, Buvinic, Stankovic și Komogorov, asigură experiența atât de necesară unei echipe care se bate pentru obiective ambițioase. Am luat Supercupa, ne gândim la Cupa României și, de ce nu?, la titlu“, se arată pe site-ul oficial al clubului.
 
„Gabriel Preda e unul dintre jucătorii crescuţi de Academia HCD care au făcut în sezonul trecut pasul către echipa mare. Suntem mândri de evoluţia lui şi îi dorim să crească frumos alături de Dani Vasile şi să câştige în curând încă un trofeu alături de echipa noastră, performanţă la care visăm noi toţi, cei din Familia HCD. La mulţi ani, Gabriel! Hai, Constanţa!“, a fost şi mesajul de pe pagina de Facebook a HCDS.
 
Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, a subliniat că gruparea de pe litoral are una dintre cele mai tinere echipe din Liga Naţională. „An de an, încercăm să venim cu o echipă performantă. Acum avem una dintre cele mai tinere echipe din campionatul intern. Este bine că suntem tot timpul în top, în primele trei echipe ale României, înseamnă că, și cu tineri și cu bătrâni, facem treabă bună. Este un mare avantaj că vom putea juca acasă. Categoric, mizăm pe suportul publicului. Tot timpul a fost alături de noi, și în deplasări, și la Constanța. Îi așteptăm pe 31 ianuarie, la meciul de campionat cu Turda, un meci foarte foarte important. Până atunci, avem două amicale, cu CSM Alexandria. Pe 21 și 22 ianuarie, îi așteptăm să fie alături de noi la Sala Sporturilor“, a punctat fostul mare portar.
 
În primul meci oficial din noul an, HCDS (care conduce în clasament cu 40 de puncte) întâlneşte la Constanţa Potaissa Turda (locul 4, cu 36 de puncte), pe 31 ianuarie, de la ora 16.00, partida contând pentru runda a 16-a a Ligii Naţionale. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Gabriel Preda)

 
Citeşte şi:
 
Poarta HC Dobrogea Sud Constanța a rămas pe mâini bune. Daniel Vasile - înger păzitor, Gabriel Preda - surpriza de pe bancă
  
„Speranțe pentru viitor“
Tânărul Gabriel Preda, evoluție deosebită în poarta HC Dobrogea Sud Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii