Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere de vis Ionuţ Galani şi un finalist de la „Românii au talent“, momente artistice la nunta rugbystului Iulian Zapan (galerie foto+video)

ro

15 Sep, 2015 00:00 9916 Marime text
Sportivul constănţean Iulian Zapan şi aleasa inimii sale, Emona Filip, şi-au unit destinele. Au devenit soţ şi soţie la Năvodari, acolo unde s-a desfăşurat şi ceremonialul religios. Petrecerea cea mare a avut loc apoi la Constanţa, unde mulţi interpreţi cunoscuţi şi-au pus talentul artistic în slujba unei nunţi ca în basme.

În jur de 250 de persoane au petrecut pe cinste la nunta rugbystului de la Farul Constanţa. Iulian şi Emona au fost cununaţi de un alt practicant al sportului cu balonul oval şi de soţia acestuia. La nuntă, melodia de la dansul mirilor a fost interpretată de un finalist de la „Românii au talent“, după cum momente artistice deosebite au susţinut şi Ionuţ Galani, şi alţi cântăreţi. Petrecerea s-a prelungit şi a doua zi, mirii având parte de o surpriză din partea familiei.

Iulian (26 de ani) şi Emona (24 de ani) au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de la Starea Civilă, după care, conform tradiţiei, au participat la serviciul religios de la Biserica „Buna Vestire“. Seara, petrecerea s-a mutat la Constanţa, la Complexul Colonadelor, unde au petrecut şi actuali sau foşti rugbyşti, buni prieteni ai mirelui.
Iulian, care joacă pilier, având 1,87 metri înălţime şi 126 de kilograme, iar în anul 2007 a devenit campion european cu echipa Under-19 a României, i-a avut alături, din rugby, la acest eveniment fericit din viaţa sa, pe Constantin Dumitru (care, alături de soţia sa, Andreea, a fost naş), pe Cristian Munteanu, pe Alex Vâlcu, pe Bogdan Petreanu, pe Nicu Lascu, pe Andrei Drăgănel, pe Costică Gălean, pe Sterian Frangu (de la Constanţa), pe Andrei Filip, pe Ionuţ Voicu şi pe Valentin Ivan (de la Bucureşti).

„Un viitor plin de bucurii şi realizări!“

Petrecerea a fost una deosebită, fapt remarcat de toţi participanţii. „Invitaţii noştri au spus că au luat parte la cea mai frumoasă nuntă din acest an. Adevărul este că ne-a întrecut şi nouă aşteptările. A ieşit cum ne-am dorit, pe măsura eforturilor. În ultima săptămână, am alergat cât într-un an. Le mulţumim tuturor pentru prezenţă. Ne-am simţit minunat avându-i alături“, a declarat Iulian Zapan. Mirii s-au bucurat de felicitările tuturor. „Casă de piatră şi fericire deplină!“ (Flavia Flla), „Casă de piatră, scumpii mei!“ (Mădă), „Cu ocazia acestei zile speciale, vă urez casă de piatră, sănătate, fericire şi un viitor plin de bucurii şi realizări!“ (Filip Albert), „Casă de piatră, Iulian, să fiţi fericiţi!“ (Vlăsceanu Marian) sau „Casă de piatră, Emona şi Iulian!“ (Larisa Nicola), au fost câteva dintre mesajele de pe reţelele de socializare.

Dans al mirilor pe „You Raise Me Up“

La reuşita evenimentului şi-au dat mâna şi recitalurile deosebite ale celor solicitaţi să întreţină o atmosferă de vis. Iulian şi Emona i-au încântat pe cei prezenţi cu un dans al mirilor pe melodia „You Raise Me Up“, interpretată de un prieten al rugbystului, Bogdan Dumitraşcu, finalist al ediţiei din acest an a show-ului TV „Românii au talent“.
„Am avut plăcerea să cânt dansul mirilor la nunta unor tineri minunaţi care şi-au unit destinele, Iuli şi Emona. Vă mulţumesc că mi-aţi oferit această minunată ocazie. A fost o cununie ca-n poveşti. Casă de piatră şi să fiţi sănătoşi şi iubiţi toată viaţa!“, le-a spus mirilor Bogdan Dumitraşcu. „Plăcerea a fost de partea noastră. Ai o voce minunată!“, au răspuns tinerii însurăţei. La acelaşi eveniment, Ionuţ Galani a pus încă o dată în scenă, prin recitalul său, magia cântecelor greceşti, invitaţilor mergându-le la inimă şi dansurile tradiţionale greceşti. De asemenea, taraful George Urziceanu şi acordeonistul Marian Mexicanu au avut şi ei interpretări muzicale care au cules aplauze generoase.

Ciorbă de potroace cu focuri de artificii


Nunta a primit din plin şi parfum de epocă, prin cele două limuzine deosebite folosite pentru deplasare de miri şi naşi. Iulian şi Emona au avut trei perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare. Cei trei băieţi au îmbrăcat ţinute identice şi la fel au procedat şi fetele. Un cavaler şi o domnişoară au fost nepoţi ai mirelui, copii a doi dintre cei patru fraţi ai lui Iulian (fata lui Vali Zapan şi băiatul lui Marian Zapan). Cavalerii şi domnişoarele de onoare au făcut parte din gaşca hoţilor, care, la miezul nopţii, au furat mireasa şi au negociat apoi la sânge cu mirele preţul răscumpărării. După nuntă, a urmat o nouă petrecere, la un camping dintre Mamaia şi Năvodari, unde 60 de persoane au participat la o ciorbă de potroace „extinsă“, cu Doru de la Constanţa în rolul muzicantului care a întreţinut atmosfera. Cu acest prilej, tinerii căsătoriţi au avut parte de o surpriză plăcută, un foc de artificii primit cadou de la Vali Zapan şi de la soţia lui, Mihaela. Iulian şi Emona vor pleca în luna de miere cel mai probabil în decembrie, destinaţia lor favorită fiind Thailanda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii