Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere cu rugbyşti la Mamaia Daniel Carpo a cântat la nunta sa melodia „Păpuşea masculină“ (galerie foto)

ro

07 Jul, 2014 00:00 6301 Marime text
Complexul „Del Mar“ din Mamaia a găzduit, sâmbătă, nunta rugbystului Daniel Carpo, fostul căpitan al echipei RCJ Farul Constanţa. Acesta s-a căsătorit cu Ruxandra cu câteva luni în urmă, iar acum au avut loc ceremonialul religios, la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril“ (Capela Militară) din Constanţa, şi petrecerea.

În vârstă de 29 de ani, Carpo este născut la Tulcea, iar Ruxandra are 25 de ani şi este constănţeancă. În prezent, Daniel joacă la RCM Timişoara. La evenimentul de pe litoral au participat şi mulţi reprezentanţi ai lumii sportului cu balonul oval. Inclusiv naşul, Mihăiţă Lazăr (campion al Franţei cu Castres), este rugbyst. De la Farul nu au lipsit Florin Vlaicu, Onal Agiacai, Nicolae Nere şi Adrian Marian Apostol.

Constanţa rugbystică a fost reprezentată însă şi de antrenorii grupei de 18 ani (proaspăt campioană naţională) de la Cleopatra Mamaia (Radu Nicolae Mocanu şi Victor Bezuşcu). De la RCM Timişoara, au petrecut antrenorii Danie de Villiers şi Grainger Heikell şi jucătorii Alexandru Ţăruş, Marian Căpăţână, Laurenţiu Tănase şi Dorin Lazăr.  

Domnişoarele de onoare au furat mireasa

„A fost foarte frumos. A ieşit neaşteptat de bine. Toată lumea s-a simţit excelent, iar atmosfera a fost deosebită“, a declarat ginerică. La miezul nopţii, mireasa a fost furată de o gaşcă de hoţi condusă de domnişoarele de onoare, iar pentru a o recupera, Daniel a fost îndemnat să interpreteze dansul şi melodia care i-au fost solicitate şi atunci când a debutat la seniorii Farului („Păpuşea masculină“, a formaţiei Partizan), dar şi să-i facă soţiei sale o declaraţie de dragoste. „Woo haa, şi dacă fetele mă plac / Woo ha, mă plac pentru ce am în cap / Woo haa, sunt o păpuşă masculină / Woo haa, şi mi se spune sex-maşină!“, a cântat „Căluţul“ din „Păpuşea masculină“, spre deliciul nuntaşilor. Mireasa a fost îndelung admirată, dar o impresie deosebită au lăsat şi domnişoarele de onoare, care au purtat rochii de aceeaşi culoare. Luna de miere? „La Constanţa, pe 19 iulie jucăm cu Farul“, a râs Daniel, care a spus că el şi Ruxandra vor efectua voiajul de nuntă când le va permite programul, probabil la iarnă, dar nu în România, ci într-o ţară unde este cald în acea perioadă.
„O zi excelentă, o noapte de poveste şi toate pentru că voi ne-aţi fost alături! Vă mulţumim din suflet celor care aţi fost alături de noi în cel mai important moment al vieții noastre! La fel şi celor care v-aţi gândit la noi şi celor care ne-aţi transmis gânduri bune, vă mulţumim! Suntem niște oameni tare mândri de prietenii pe care îi avem mereu lângă noi sau la un telefon distanță! Vă iubim şi vă pupăm”, au transmis Daniel şi Ruxandra.

„Te iubesc, soţie! Te iubesc, familie!“

Daniel Carpo are două mari iubiri în viaţă: rugby-ul şi soţia. Cu două zile înainte de nuntă, sportivul a postat pe blogul personal câteva cuvinte legate de evenimentul care-i bătea la uşă. „Mă apropii cu repeziciune de evenimentul vieţii mele. Dacă până acum, răspunsul la întrebările referitoare la emoţii consta într-un «Nu» liniştit, acum, în pragul evenimentului, nu mai sunt atât de calm. Intensitatea creşte. Nerăbdarea, de asemenea. Emoţia e la cote alarmante. O comparaţie între iubirile mele, rugby-ul şi soţia, implicit familia, nu îşi are rostul. Amândouă sunt la fel de importante, însă în arii atât de diferite. Aştept acest moment cu mare drag, dragoste şi emoţie. Îmi doresc să simtă aceleaşi emoţii şi plăcere şi cei ce vor fi alături de noi. În avans, vă mulţumim! Dorinţele şi gusturile aparţin fiecăruia în parte. E un eveniment şi e o datină. E dragoste şi vis. E puritate. Aştept, iar aşteptarea îşi merită fiecare clipă. O dată pentru veşnicie. Te iubesc, soţie! Te iubesc, familie!“, a scris rugbystul.  

Sursa foto 4: Ciprian Drăgan Photography
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii