Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Originar din Mangalia Denis Alibec, fotbalistul Astrei Giurgiu, cetăţean de onoare al oraşului Buşteni

ro

24 Dec, 2019 00:00 3959 Marime text

Fotbalistul constănţean Denis Alibec, originar din Mangalia, în prezent jucător la Astra Giurgiu, echipa de pe locul doi în Liga 1, a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, din judeţul Prahova.


Alături de Alibec au mai devenit cetăţeni de onoare colegul său de la Astra, Constantin Budescu, şi fosta handbalistă Paula Ungureanu, ceremonia având loc în sala de sport din oraş şi fiind oficiată de primarul Buşteniului, Irinel Ghiţă, şi de fostul edil, în prezent senator, Emanoil Savin. De-a lungul anilor, mai mulţi sportivi au primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului prahovean, printre care şi Simona Halep.


În vârstă de 28 de ani, Denis Alibec a fost lansat în fotbalul mare de FC Farul Constanţa, sub culorile căruia a debutat în Liga 1, în 2008, la 17 ani, în meciul Dinamo - Farul 1-0. Atacantul constănţean a jucat şi la FC Viitorul, dar şi la Callatis Mangalia, Inter Milano, Mechelen, Bologna şi FCSB.


Sursa foto: Facebook (Emilia Stroe)


Citeşte şi:

Denis Alibec, fotbalistul Astrei Giurgiu, plimbare în Portul Turistic Mangalia (galerie foto)

Denis Alibec, dublă Astra Giurgiu a învins categoric FC Viitorul, echipă care a jucat în inferioritate numerică din minutul 43

Senatorul Ştefan Mihu, Denis Alibec şi alţi foşti fotbalişti ai FC Farul, printre membrii cotizanţi ai SSC Farul (galerie foto)

Tatăl şi unchiul lui Denis Alibec, în atac Poveştile din fotbal ale fraţilor Alibec. Gevrim şi Gelil. Îi ştia tot judeţul (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii