Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Originar din Agigea Internaționalul Cristian Manea, de la CFR Cluj, a devenit tătic

ro

20 Oct, 2020 00:00 3339 Marime text
  • Cristian Manea a început să joace în mod organizat la Metalul Constanța, fiind lansat apoi în fotbalul mare de FC Viitorul.
 
Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, internațional al României, cunoaște în premieră sentimentele unice de a fi tătic. Jumătatea sa, Irina Deaconescu, a născut o fetiță, care va primi prenumele Victoria, iar tinerii părinți sunt în culmea fericirii.
 
Jucătorul, care e originar din Agigea, județul Constanța, a postat pe Facebook mai multe imagini cu cele două comori feminine din viața sa. ”Bună, prieteni! Eu sunt Victoria!”, este mesajul care însoțește o imagine a fetiței sale, pe când la pozele cu mama și fiica Cristian a scris ”Frumoasele mele!”.   
 

”Să vă trăiască prințesa!”

   
”Să-ți trăiască, Kiki!”, ”Minunat copil!”, ”Felicitări! Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!”, ”Nu-mi vine să cred! Doamne, ce frumusețe! Să vă trăiască prințesa și să aveți parte numai de bucurii și împliniri din partea ei. Sunteți norocoși că aveți asemenea comoară!”, ”Felicitări pentru minunea asta mică!” sau ”Să vă trăiască și să vă bucurați de ea!”, au fost câteva dintre urările primite de Cristian și Irina.  
 

Cel mai tânăr debutant de la Națională

 
Pe când era jucător la FC Viitorul, Cristian a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale de fotbal a României! Se petrecea în 2014, în meciul amical România - Albania, iar selecționerul Victor Pițurcă i-a oferit lui Cristian șansa debutului, ca fundaș dreapta, la numai 16 ani şi zece luni, căzând astfel un record vechi de 86 de ani. Lansat în fotbalul mare de FC Viitorul, tânărul din Agigea, acum în vârstă de 23 de ani, a început fotbalul în mod organizat la clubul Metalul Constanța, cu antrenorul Cosmin Constantin.
 
Sursa foto: Facebook (Cristian Manea)
 
Citește și:

Agigea. Cristian Manea, de la CFR Cluj, mesaj în memoria tatălui său „Îmi e dor să te întreb - «Tati, ți-a plăcut cum am jucat?»“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii