Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nepoţica Simonei Halep, sărbătorită „Îţi mulţumim, baby T, că ai ales să fii în familia noastră!“ (galerie foto)

ro

16 Oct, 2017 00:00 6822 Marime text
Liderul clasamentului mondial al tenisului feminin, constănţeanca Simona Halep, s-a bucurat în mod deosebit să participe la petrecerea la care nepoţica sa, Tania (fiica fratelui ei, Nicolae, şi a soţiei lui, Luminiţa) a fost sărbătorită pentru împlinirea vârstei de un an. 
 
La eveniment au participat membrii familiei, prieteni şi apropiaţi, iar Simona Halep a postat pe Instagram mesajul: „13.10, ziua în care ne bucurăm împreună că această minune a venit printre noi. Îţi mulţumim, baby T, că ai ales să fii în familia noastră!“
 
Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a fost prezentă, sâmbătă, la selecția pentru cursuri gratuite de inițiere în patinaj, încurajându-i pe cei aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între trei şi şapte ani care au participat la evenimentul de la patinoarul Ţiriac - Telekom Arena de la Otopeni. Cei mai talentaţi copii vor intra în componenţa a trei echipe (două de băieţi şi una de fete, pe care o va susţine Simona şi care va purta numele acesteia).
 
Sportiva din Constanţa a patinat alături de copii şi a oferit autografe. „Ne dorim să o revedem cât mai curând pe gheață alături de echipa feminină de juniori la hochei care îi va purta numele!“, au spus organizatorii.
 
După selecţia de la patinaj, Simona Halep a participat, câteva ore mai târziu, şi la o selecţie de tenis, la Stejarii Country Club, pentru Şcoala Socială de Tenis, care va purta numele Simonei. Fostul tenismen Ion Ţiriac i-a făcut o surpriză jucătoarei şi a dat numele acesteia şi unui teren de tenis din complex. „Şcoala Socială de Tenis, a 4-a ediţie, a adus la Stejarii Country Club peste 130 de copii, toţi emoţionaţi să o cunoască pe cea care este numărul 1 mondial. Felicitări tuturor!“, arată organizatorii.
 
Următorul turneu la care va participa Simona Halep (pentru al patrulea an la rând) este Turneul Campioanelor, care încheie sezonul 2017. Liderul mondial a ajuns deja la Singapore, acolo unde se va disputa întrecerea, între 22 şi 29 octombrie. În afară de Simona Halep vor mai participa Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina), Caroline Wozniacki (Danemarca), Venus Williams (SUA), Jelena Ostapenko (Letonia) şi Caroline Garcia (Franţa).
 
Sursa foto: Instagram Simona Halep şi Facebook (Patinoarul Telekom Arena, Stejarii Country Club). 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii