Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nebunii de la malul mării!“ „Izoletele“ Cătălin Ion și Alexandru Enea, party online la Eforie Sud. Like-uri și comentarii la greu!

ro

11 May, 2020 00:00 4699 Marime text

Deveniți celebri în România pentru melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, așa numitele „izolete“ (nouă la număr până acum). cu care au încins Internetul, cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (de meserie sudor), au ridicat iar distracția pe culmi, ținând în stațiunea de pe litoral un party online, live, din Club The One (Cazino).

„Ion Eforie“ și „Pely“, cum își spun cei doi, au pus și au cântat melodii de toate genurile, inclusiv „izoletele“ lor, având o asistență semnificativă în mediul online și primind multe mesaje și aprecieri,  pe lângă Constanța, și din alte orașe atât din țară, cât și din străinătate (Rm. Sărat, Călărași, Rm. Vâlcea, Sibiu, Iași, Orăștie, Tg. Jiu, respectiv Olanda, Spania, Italia, Germania, Austria, Belgia).  „Povestea continuă în online! Pentru că ne gândim mereu la voi și pandemia nu ne lasă să ne vedem, am decis să organizăm acest live transmis de la The One Cazino Eforie, să ne aducem aminte de momentele frumoase și să ne distrăm împreună! Cel mai tare live de la Eforie, toate gemurile de muzică, super-petrecere, duper-distracție, super-nebunie! Vă mulțumim tututor că ne-ați urmărit, ați fost foarte mulți, cu like-uri și comentarii. Nu ne așteptam să fim atât de urmăriți!“, au spus Cătălin Ion și Alexandru Enea. 

„Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.       


„Felicitări, oameni minunați!“, „Nebunii de la malul mării!“, „Haideți cu izoleta nr. 10, chiar și 11!“, „Sunteți foarte tari!“, „Vă îmbrățișăm“ sau „Forța Constanța, sunt mândră că sunt de la mare!“, au fost câteva dintre comentarii. Pe parcursul petrecerii, Cătălin Ion nu a uitat să menționeze și echipa sa, CS Medgiia, cu care speră să promoveze în Liga Națională: „Oriunde voi merge și juca, la Medgidia e viața mea!“.

Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)      

Citește și:

„Hai la izolare!“ Balada care a cucerit internetul, născută la Eforie Sud. Doi prieteni au dat lovitura. Unul e handbalist la CS Medgidia (galerie foto + video)

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii