Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne bucurăm că a ieșit cum ne-am dorit“ Victoria HC Dobrogea Sud cu Dunărea Călărași, cadoul perfect pentru Gabriel Ilie

ro

14 Mar, 2020 00:00 2060 Marime text

Victoria HC Dobrogea Sud contra Dunării Călărași, 30-21 la Constanța, în etapa a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin, a fost cadoul perfect pe care l-a primit de ziua sa de naștere tânărul handbalist de pe litoral Gabriel Ilie.


Cu o zi înainte de partidă, acesta a împlinit 21 de ani. Profitând de accidentarea lui Șandru, Ilie a jucat mai mult contra Dunării și a și reușit să marcheze de cinci ori. „Într-adevăr, victoria a fost cadoul perfect pentru ziua mea de naștere. Am făcut un meci bun, pe care l-am controlat mai mult în repriza a doua. Echipa noastră e mai bună și am dovedit aceasta. Ne bucurăm că a ieșit cum ne-am dorit. A fost puțin ciudat să jucăm cu sala goală, fără spectatori și galerie, dar ne-am descurcat. Am jucat mai mult, Șandru fiind puțin accidentat. A fost șansa mea. E important să evoluez. La început, am avut puține emoții“, a declarat Gabriel Ilie.
 

„Fără fani, e foarte greu!“


La succesul formației constănțene a pus umărul și portarul Ionuț Iancu. „Ne trebuiau acest joc și această victorie, după înfrângerea de la Timișoara. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa și să o țin în meci. Am avut un început mai greu, dar bine că am fost victorioși și la o diferență destul de mare. Călărași e o echipă cu care mereu ne-am bătut de la egal la egal. E bine însă că am învins tur-retur. Avem două victorii în fața lor. Era un meci foarte important pentru locul patru. E bine că l-am luat noi și Doamne ajută! E primul meci din cariera mea fără spectatori. Pe teren. ne auzeam între noi mai bine. Dar fără fani, e foarte greu. Însă e o decizie care se impunea, coronavirusul e destul de periculos“, a menționat Iancu.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): HC Dobrogea Sud Constanța


Citește și:

„Șanse mari în lupta pentru locul patru“ HC Dobrogea Sud Constanța, victorie în meciul cu Dunărea Călărași (galerie foto)

Din pricina virusului COVID-19, în România au fost sistate și toate competițiile de handbal. Mesajul HC Dobrogea Sud Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii