Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne-am bucura să fim chemaţi şi la majorat“ O nouă întâlnire de final de an a arbitrilor constănţeni. Care a fost cel mai tânăr participant (galerie foto)

ro

16 Dec, 2019 00:00 5044 Marime text

Ca şi în 2018, arbitrii constănţeni de fotbal au participat la întâlnirea festivă de final de an, pe care au denumit-o „Revelionul arbitrilor“. A fost a două ediţie consecutivă a evenimentului, după ce, până anul trecut, nu se mai organizase de mult timp.

La un restaurant din Constanţa au participat „cavaleri“ (de toate vârstele şi de toate categoriile), observatori, oficiali ai Colegiului de Arbitri, conducători ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa şi ai comisiilor AJF şi alţi invitaţi. Evenimentul a fost organizat de arbitrii Sorin Gherasim şi Dumitru Mihal, ajutaţi de preşedintele Colegiului de Arbitri, Ioan Gheorghică. Arbitrii au primit diplome şi mici cadouri, precum fotografii înrămate cu ei în brigăzile delegate la meciuri (imagini realizate pe teren de Dumitru Mihal) ori tricouri.

Printre arbitrii tineri, de perspectivă, cărora li s-au acordat diplome se numără Sebastian Mârlăneanu, George Moşoiu, Adrian Delcea, Cristian Ilie, Matei Șerban (16 ani) sau Cosmin Damian, cel care, la 14 ani, a fost cel mai tânăr participant la adunarea arbitrilor.

Alţi „cavaleri“ recompensaţi cu distincţii au fost Claudiu Marcu, Constantin Zelcă, Ovidiu Nae, Lilian Burlacu, Marian Ștefănescu, Bianca Mihal, Edvin Gemambet, Melen Apas, Ionuţ Dima, Cristian Lepădatu, Viorel Pomalius, Claudiu Enică, Bogdan Duţu, Adrian Stângă sau Agnes Giubegan.

„Această întâlnire nu mai avusese loc de mult timp, iar anul trecut am reuşit să reînnodăm tradiţia. Vrem să continuăm an de an şi ne-am bucura să fim chemaţi şi la majoratul evenimentului“, a declarat Ioan Gheorghică. De la întâlnirea de acum nu au lipsit nici Lucian Cârjă (preşedintele AJF Constanţa), Stere Guteanu (secretarul general al forului), Vasile Cenuşe (preşedintele Comisiei de Disciplină), Gheorghe Pârvu (membru al acestei comisii), Gheorghe Fogoroş (şeful Comisiei de Disciplină a Colegiului de Arbitri), observatori precum Ilhan Mustafa, Stancu Tudor, Vasile Enache, George Drogeanu, Mihai Ciupală, Nicolae Nicu, Iulian Bărăitaru sau alţi invitaţi (Naum Dumitru, Radu Lefca).


Citeşte şi:

Ioan Gheorghică - „Am creat un grup puternic“ Întâlnire de final de an pentru arbitrii de fotbal din Constanţa (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii