Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naşa Eveline Lisenco - „Emma-Ioana e frumoasă ca o prinţesă“ Fetiţa fotbalistului Cosmin Paşcovici a fost botezată (galerie foto+video)

ro

21 Apr, 2015 00:00 7878 Marime text
Cel de-al doilea copil al Ionelei Adina şi al lui Cosmin Paşcovici (fostul fotbalist al FC Farul) a fost creştinat. Numărul membrilor familiei Paşcovici a crescut la patru în urmă cu aproape patru luni, când s-a născut o fetiţă. Mica prinţesă a primit prenumele Emma-Ioana. 
 
Naşii fetiţei au şi ei o strânsă legătură cu sportul, fiind foşti atleţi: Eveline Lisenco (actualmente, antrenoare de atletism la CS Farul) şi Mihai Orzan (oficial al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa). Botezul s-a desfăşurat într-un cadru mai restrâns, iar participanţii, în jur de 45 de persoane, au petrecut cu ocazia fericitului eveniment la On Plonje Junior, în Mamaia. Cosmin a avut alături şi familia Şchiopu (Ionela şi Cristian), fostul său coleg de la Foresta Fălticeni şi de la Farul fiind acum antrenor la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“.

Eveline Lisenco şi Mihai Orzan au mai creştinat un copil


„A fost foarte frumos. Fetiţa s-a comportat neaşteptat de bine, peste aşteptări“, a declarat Cosmin Paşcovici. „Ne bucurăm nespus că îi suntem naşi Emmei-Ioana. A fost un eveniment deosebit. Am avut emoţii, însă fetiţa a fost foarte cuminte, nu a plâns deloc. E frumoasă ca o prinţesă“, a spus şi naşa Eveline Lisenco. Aceasta şi Mihai Orzan au mai creştinat un copil, acum cinci ani, un nepot al Elenei Frîncu, fostul director al DJST Constanţa. Invitaţii la botez au admirat şi un moment artistic (balet şi dans) susţinut de o fetiţă talentată. „A fost o surpriză plăcută pe care ne-a făcut-o Olimpia Cărăuleanu, o colegă de-a lui Denis Mihai (n.r. celălalt copil al soţilor Paşcovici), de la Colegiul Naţional de Arte «Regina Maria» Constanţa. Olimpia a avut o evoluţie foarte apreciată“, a mai spus Cosmin Paşcovici. „Superb! Mulţumim mult, aţi fost minunaţi! Vă pupăm“, s-a arătat entuziasmată şi Ionela Adina.

 „Să fie binecuvântaţi creştina şi toţi cei din jurul ei!”

Pe Facebook, prietenii şi apropiaţii părinţilor şi ai naşilor Emmei-Ioana nu au contenit cu felicitările. „Să vă dea Dumnezeu sănătate şi bucurii, să vă trăiască şi să fiţi fericiţi!” (Mika Maria), „Să vă trăiască micuţa creştină şi să fie sănătoasă!” (Antoaneta Valentina Spahiu), „Prinţesa lui tati şi a lui mami” (Eliza Simiciuc), „Ce minunăţie de fetiţă!” (Amalia Amy), „Felicitări, năşico! Eşti foarte frumoasă!” (Lenuta Dragomir), „Cea mai frumoasă năşică, cea mai dulce finuţă!” (Magda Morosan), „Să vă trăiască! Felicitări! Cea mai frumoasă naşă!” (Sianga Bianca Bianca), „Să fie binecuvântaţi creştina şi toţi cei din jurul ei! Super naşa! (Botea Carmen) sau „Să vă trăiască, să fie sănătoasă, să crească mare şi să fie protejată de puterea divină! Eve, superbă ca de obicei!” (Ana Maria Moldoveanu Constantinescu), „Cea mai dulce naşă şi finuţa ei! Să îţi trăiască!” (Elena Frîncu), au fost câteva dintre mesaje. „Micuţa Emma-Ioana să crească în pace şi iubire alături de cei dragi! Copiii sunt adevărata avere a unei familii. Acest dar de la bunul Dumnezeu, rezultatul iubirii a două suflete, este de fapt viaţa, ieri, astăzi, mâine şi mereu”, a mai spus Elena Frîncu, fostul director al DJST Constanţa.  

Antrenor-jucător la Avântul Comana

Deşi a ajuns la 37 de ani (vârstă pe care a împlinit-o chiar în prima zi de Paşti), fostul fundaş al FC Farul nu a renunţat la fotbal. E cunoscut pentru evoluţiile din meciurile de mini-fotbal, dar este şi antrenor-jucător la Avântul Comana, formaţie care se află pe locul întâi în turneul play-out al Ligii a IV-a a judeţului Constanţa. „Sunt pe banca tehnică a formaţiei, dar şi joc. Până de curând, evoluam câte 15-20 de minute, pe final de meci, însă, de când s-a accidentat un fundaş central, intru pe teren etapă de etapă, ca stoper. Am evoluat însă şi vârf de atac. Acum două runde, am înscris de trei ori: din lovitură liberă, de la 11 m şi la un corner“, a spus Paşcovici.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eden 21 Apr, 2015 18:20 Felicitari,o familie frumoasa si un fost fotbalist de exceptie,felicitari Cosmin!Dar te rog antreneaza te la fotbal tenis ca acolo stii cune e seful:)))