Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:33 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naş este arbitrul Cătălin Toader Lumea fotbalului din Constanţa a petrecut la nunta băiatului lui Marian Cîrnu (galerie foto)

ro

17 Sep, 2014 00:00 5533 Marime text


Vechi suporteri ai Farului, arbitri, antrenori şi oficiali ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa s-au numărat printre invitaţii de la petrecerea prilejuită de căsătoria dintre Cosmin (fiul fostului director de marketing al FC Farul) şi Geanina

La o săptămână de la cununia civilă, cei doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, au programat cununia religioasă (la Biserica „Sf. Mare Mucenic Mina“, din Parcul Tăbăcărie) şi petrecerea (la Complexul Savoy din Mamaia). Evenimentul a fost extrem de reuşit, iar invitaţii nu au plecat de la local mai devreme de ora 6.00, când s-a încheiat nunta.

Tânăra familie Cîrnu, formată din Cosmin Robert şi Geanina, a scăpat de grijile şi de emoţiile nunţii. Au trecut toate cele trei momente care au compus fericitul eveniment, iar de ieri, viaţa celor doi a reintrat în cotidian. Îmbinând plăcutul (luna de miere) cu utilul, tinerii însurăţei au plecat în Italia, unde vor sta două zile (la Udine), iar de acolo se vor îndrepta spre Anglia, unde îşi vor petrece următorii cinci ani, la studii superioare, dar şi la muncă.

Cătălin Toader este arbitru vechiCosmin şi Geanina au părăsit România cu amintiri deosebite de la nuntă. Cum atât socrul mare, Marian Cîrnu, cât şi naşul, arbitrul Cătălin Toader, au mulţi prieteni în fotbalul constănţean, acesta nu avea cum să nu fie reprezentat la nuntă. În vârstă de 48 de ani, Marian Cîrnu a fost director de marketing la FC Farul (între 1995 şi 2000), dar a activat şi la alte echipe, precum CFR Constanţa, CSO Ovidiu şi CS Năvodari. Cătălin Toader împlineşte 35 de ani luna viitoare şi este arbitru din anul 1995, având categoria I. Totodată, este poliţist (agent principal), activând ca adjunct al şefului de post de la Corbu, în cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac. Naşa, Steluţa, este profesoară de limba şi literatura română la Şcoala nr. 1 „George Enescu“ din Năvodari.

Cristian Dimcică şi Sorin Mihăilescu au spus prezent la invitaţia socrului mareCa invitaţi din lumea fotbalului constănţean au fost prezenţi la nuntă, printre alţii, suporteri ai Farului (Sorin Mihăilescu, Cristian Dimcică), antrenorul Lucian Marinof (coordonatorul Şcolii de Fotbal Farul 2010), oficiali ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa şi arbitri, precum Lucian Cârjă (preşedintele AJF), Ioan Gheorghică, Emilian Dache, George Lazer sau Sorin Gherasim. „Le mulţumesc prietenilor din lumea fotbalului care mi-au fost alături în frumoasa seară a nunţii şi nu în ultimul rând minunaţilor naşi ai copiilor“, a spus Marian Cîrnu. „Să-ţi trăiască băiatul, să fie fericit şi să ne chemi la botez!“, a răspuns Sorin Mihăilescu. „Să trăiască socrul mare, a avut parte de o seară minunată! Pentru mine ai fost şi vei rămâne un prieten adevărat“, i-a transmis Cristian Dimcică lui Marian Cîrnu, fostul director de marketing de la Farul asigurându-l pe Cristian că şi reciproca e valabilă.

Denis Ştefănescu şi formaţia Estuar au întreţinut atmosfera„A fost o nuntă foarte frumoasă, cu 65 de familii participante. Am petrecut până dimineaţa“, a spus socrul mare. „Important e că toată lumea a fost foarte mulţumită. Evenimentul a atins un standard ridicat. O nuntă frumoasă, aerisită, cu oameni de buni simţ şi cu o formaţie foarte bună, care ne-a încântat pe toţi şi ne-a ţinut în focuri până la 6.00 dimineaţa. Când m-am căsătorit, eu am avut la nuntă invitaţi care pe la 4.00 au plecat, dar acum au rămas toţi până la final, dovadă că le-a plăcut în mod deosebit“, a punctat şi naşul Cătălin Toader. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Estuar. „A făcut toţi banii. Solista vocală, Denis Ştefănescu, a stat printre noi, a dansat cu noi, iar la un moment dat, a chemat printre nuntaşi un alt membru al formaţiei, saxofonistul“, a dat glas Cătălin Toader mulţumirii participanţilor la nuntă. Nuntaşii au aplaudat furtunos şi focul de artificii, care le-a plăcut în mod deosebit.

Marian Cîrnu - „Hoţii au fost blânzi şi înţelegători“Tradiţia fost respectată şi la această nuntă, iar la miezul nopţii, mireasa a căzut în mâinile hoţilor şi a dispărut. Cei care s-au organizat în banda lotrilor au fost mai mulţi prieteni de-ai tinerilor căsătoriţi, printre care vărul lui ginerică, Andrei Cîrnu (fiul fratelui socrului mare), care a fost şi cavaler de onoare, şi Dani, un prieten din Italia. „Cosmin a recuperat-o pe Geanina cu două sticle de whisky. Hoţii au fost blânzi şi înţelegători“, a surâs Marian Cîrnu. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii