Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naş a fost arbitrul Mihai Pericleanu Raoul, moment artistic la Constanţa, la nunta lui Ionuţ şi a Elenei Mazilu (galerie foto+video)

ro

07 Jul, 2015 00:00 9320 Marime text
Căsătoriţi civil anul trecut, tinerii Ionuţ şi Elena Mazilu au participat acum la ceremonialul religios al cununiei şi au dansat cu foc, alături de toţi invitaţii, la petrecerea de la Constanţa. A fost o nuntă de basm, cu multe surprize.

Arbitrul constănţean de fotbal Mihai Pericleanu şi soţia sa, Corina, au avut marea bucurie să îi cunune pe Ionuţ şi Elena Mazilu, doi prieteni foarte buni ai lor. Mirele este din Năvodari, iar mireasa - din Constanţa, iar anul trecut şi-au unit destinele la Starea Civilă. Luna iulie a anului 2015 le va rămâne pe veci în memorie drept luna în care au desăvârşit căsătoria, la biserică şi în mijlocul invitaţilor.

Fost fotbalist, pe timpul junioratului, la Palatul Copiilor Constanţa, la Portul Constanţa şi la Metalul Constanţa, unde a lucrat cu antrenori precum Adrian Mateescu şi Florin Burcea, Mihai Pericleanu (care juca portar) l-a avut coleg la primul club şi pe Ionuţ Mazilu. Trecerea timpului nu le-a despărţit celor doi drumurile, care au rămas prieteni apropiaţi, iar o relaţie strânsă au şi partenerele lor de viaţă. Când Ionuţ şi Elena au decis să devină soţ şi soţie, primii la care s-au gândit să le fie naşi au fost, cum era şi normal, Mihai şi Corina, care au acceptat cu mare bucurie şi cu inima deschisă. „Ne-au impresionat în mod deosebit când ne-au spus, cu emoţie, că vor să le devenim părinţi spirituali. Ne-am văzut pe noi, când ne-am adresat, cu aceeaşi dorinţă, naşilor noştri (n.r. arbitrul de fotbal Ionel Nae şi soţia acestuia, Nicoleta). Au fost aceleaşi cuvinte şi aceeaşi situaţie. Am acceptat fără să stăm pe gânduri“, a spus Mihai Pericleanu.

A plouat doar puţin, cât să fie belşug în căsnicie

Cununia religioasă s-a desfăşurat la o biserică din Năvodari, iar petrecerea a fost găzduită apoi de Elton Ballroom din Constanţa, unde s-au distrat foarte bine în jur de 170 de nuntaşi. „A fost o petrecere extraordinară. Se făcuse 5 dimineaţa şi nimeni nu se dădea dus. O distracţie pe cinste. Ne bucurăm cu toţii că a ieşit atât de bine. Ne-au sunat şi invitaţii şi ne-au spus că s-au simţit excelent. Totul a mers ca pe roate. Chiar şi vremea a ţinut cu noi. A plouat doar puţin, cât să fie belşug în căsnicie“, a povestit naşul Mihai Pericleanu. Mulţi prieteni au ţinut să le fie alături mirilor şi naşilor cu ocazia fericitului eveniment. Chiar şi fotograful, Emanuel Grigore, se ştie bine cu Mihai Pericleanu, cu care a fost coleg de liceu.

„Viaţa-i frumoasă, e numai una!“

Nunţilor le şade bine cu surprizele şi nu a făcut excepţie nici cea a lui Ionuţ şi a Elenei Mazilu. Înainte de miezul nopţii şi de artificii, mirii, naşii, dar şi marea majoritatea a nuntaşilor au avut plăcuta surpriză de a se pomeni cu Raoul (cunoscutul interpret de muzică pop, compozitor şi textier român şi prezentator de televiziune), care a fost invitat în secret de cineva din partea familiei mirilor. „Raoul a avut un moment artistic de jumătate de oră, încântându-ne cu melodiile sale. Ştie să facă show ca nimeni altul. Te ridică imediat de la masă la dans“, a spus naşul. „Vreau să iubesc, să cânt întruna / Viaţa-i frumoasă, e numai una“, au fredonat invitaţii alături de Raoul.

În zori, au venit cadânele

Surprizele însă nu se încheiaseră odată cu recitalul lui Raoul. Pe la ora 4 dimineaţa, mirele s-a trezit cu cinci cadâne, într-un moment deosebit, regizat de mireasă! „Cadânele au avut o coregrafie foarte frumoasă şi au dansat în aceeaşi notă“, a dezvăluit Mihai Pericleanu. La furatul miresei, ginerică s-a descurcat bine, negociind la sânge termenii răscumpărării. În cele din urmă, Ionuţ Mazilu şi hoţii au căzut la învoială pentru un dans şi două sticle de whisky. „Finul a dansat foarte bine. Cred că a luat lecţii înainte. Iar la whisky, întrucât nu s-a specificat cantitatea, i-a păcălit pe hoţi cu două sticle de Jack Daniel's minuscule. Pe amândouă le puteai ţine în palmă“, a râs nunul.

„Frumoasă mireasă, să ai viaţă minunată alături de alesul tău!”

„Căsuţă de piatră, finuţii noştri dragi! Să vă iubiţi şi să aveţi parte în viaţă numai de bucurii şi de fericire“, au deschis Mihai şi Corina Pericleanu seria felicitărilor de nuntă. Naşii au fost urmaţi de restul invitaţilor, iar multe mesaje au fost postate şi pe Facebook. „Să vă trăiască finuţii! Mă bucur mult pentru voi. Aţi fost superbi“ (Mariana Deny), „Felicitări! Să fie într-un ceas bun! Să vă trăiască finii, să fie norocoşi şi fericiţi! Şi naşii la fel!“ (Camelya Tudose), „Casă de piatră, frumoşilor!“ (Suz Ana), „Să fiţi fericiţi!“ (Namis Gabriel), „Să vă trăiască finii! Sunteţi minunaţi!“ (Alexandru Crăciun), „Felicitări naşilor, casă de piatră mirilor!“ (Alina Calinici), „Tot respectul meu, Ionuţ!“ (Ştefan Amara), „Casă de piatră! Să fie într-un ceas bun, să fiţi sănătoşi şi fericiţi!“ (Oana Dumitru Ştefan), „Casă de piatră şi multă fericire îţi doresc din suflet!“ (Daniela Alexandra Dima), „Foarte frumoasă, que rabia că nu suntem acolo, casă de piatră şi mult noroc în tot ce vă propuneţi!“ (Gabriela Hirjanu), „Casă de piatră, sunteţi foarte frumoşi toţi patru!“ (Mariana Deny), „Casă de piatră şi fericire maximă!“ (Isac Iulia), „Câtă frumuseţe, casă de piatră!“ (Camelia AngeliQue), „Casă de piatră, scumpa! Să fiţi fericiţi!“ (Gheorghita Surubariu), „Frumoasă mireasă, să ai viaţă minunată alături de alesul tău!“ (Cînţa Lucia), „Un dans superb (n.r. e vorba de dansul mirilor)! Felicitări! Vă pup şi să vă fie viaţa împreună plină de bucurii şi de împliniri! Casă de piatră!“ (Adriana Lupaşcu), au fost câteva dintre mesaje. „Le mulţumim din suflet tuturor celor care ne-au fost alături în aceste momente speciale pentru noi“, au răspuns tinerii căsătoriţi.

Comorile lui Mihai Pericleanu

Pe timpul zilei, la biserică, naşii au avut-o alături şi pe fetiţa lor, Sara Nicoleta, care a împlinit un an pe 13 iunie. „Este argint viu. Merge, cade, se juleşte, ca toţi copiii de vârsta sa. Parcă are magnet la colţuri“, râde tatăl, care este cel mai fericit om de pe pământ în mijlocul familiei sale. „Nu există comoară mai preţioasă pentru un bărbat decât o soţie care-i împărtăşeşte soarta şi o fetiţă care îi luminează viaţa. Doamne, cum zboară timpul! Îţi mulţumesc, minunea mea, că mi-ai oferit un anişor minunat alături de tine şi de mami! Avem o familie minunată, alături de cei dragi“, a declarat Mihai Pericleanu.

Sursa foto şi video: Facebook (Mihai Pericleanu, Emanuel Grigore - ema-photo.ro - şi Elton Ballroom)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii