Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Mr. Saxobeat", piesa Alexandrei Stan, cifre impresionante adunate pe Spotify

ro

09 Nov, 2020 09:14 2360 Marime text
  • Deşi este lansată în urma cu zece ani, melodia "Mr. Saxobeat" continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din intreaga lume, iar în secțiunea „Video“ puteți asculta piesa de mare succes.
Piesa Mr. Saxobeat va împlini, pe 22 noiembrie 2020, 10 ani de când a fost lansată pe celebra platformă şi, pe lângă numeroasele reuşite obţinute până în prezent, mai adaugăm şi cifrele impresionante adunate de către melodie pe Spotify

Deşi este lansată în urma cu zece ani, melodia "Mr. Saxobeat" continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din intreaga lume. Piesa este inclusă pe albumul "Saxobeats", lansat în 2011, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hituri precum "1.000.000", "Get Back (ASAP), sau single-ul de debut - Lollipop (Param Pam Pam).

Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani și 200.000.000 de ascultari pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii înca îmi ascultă piesa și mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc.

Sper să reușesc si de acum încolo să îmi păstrez același entuziasm, aceeași energie care să rămână forever în inimile oamenilor, a precizat constănțeanca Alexandra Stan.

Alexandra și-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star international, Selena Gomez.

Sursa foto: Facebook/ Alexandra Stan
Sursa video: Youtube/ Ego Italy

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii