Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment emoţionant Valentin Petricală, sărbătorit la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia (galerie foto)

ro

05 Feb, 2018 00:00 4436 Marime text
Profesorul de educaţie fizică şi sport Valentin Octavian Petricală a fost sărbătorit, cu ocazia ieşirii la pensie, de colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucian Grigorescu“ din Medgidia, momentul emoţionant alăturându-i-se celui al Zilelor Şcolii.
 
Personalitate a sportului, cel care a avut cel mai lung mandat, 21 de ani (1991 - 2012), la conducerea Clubului Sportiv Şcolar din Medgidia, Valentin Petricală a primit, pe lângă cuvintele frumoase ale colegilor, o diplomă de excelenţă şi o statuetă a unui handbalist.
 
Diploma a primit-o „pentru toţi anii dedicaţi sportului, în care a reuşit să formeze adevăraţi campioni, sădind în inimile lor: o dorinţă, o chemare, un vis…“. Atât ca handbalist, iar apoi ca profesor-antrenor sau director, Valentin Petricală a slujit sportul cu credinţă.
 
„Colegii mi-au făcut o surpriză deosebită. M-am simţit foarte bine. Nici nu are cum să fie altfel când te sărbătoreşte o şcoală întreagă. A fost o atmosferă frumoasă, m-am bucurat de aprecierile tuturor. Pe colegi îi consider ca pe o familie a mea. M-am pensionat, după 43 de ani de activitate, dar continui să mă aflu alături de copii“, a declarat Valentin Petricală, care a avut un rol deosebit în revigorarea handbalului la Medgidia, dar şi în dezvoltarea sportului în general.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii