Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirele a fost junior al FC Farul Actorul şi interpretul Hari Gromoşteanu l-a cununat pe fostul fotbalist Antonio Scupra (galerie foto)

ro

12 Jul, 2017 00:00 9326 Marime text

Originar din oraşul constănţean Ovidiu, fostul fotbalist Antonio Scupra a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi, unindu-şi destinele cu Melania Turcu, din Feteşti
 
La trei zile după ce au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, Antonio şi Melania au participat la ceremonialul religios (desfăşurat la Catedrala „Sfânta Treime“ din Feteşti) şi la nunta cea mare (găzduită de Melody Grand Ballroom din Mamaia). Aproape 250 de nuntaşi au petrecut cu ocazia evenimentului fericit din viaţa tinerilor căsătoriţi, care au fost cununaţi de cunoscutul actor şi interpret Hari Gromoşteanu (care e şi el din Ovidiu) şi de soţia acestuia, Irina.
 
Antonio şi Melania sunt împreună de patru ani, iar acum au făcut pasul cel mare în viaţă. Cei 230 de invitaţi au petrecut la nuntă ca-n filme. „A fost foarte frumos. Toată lumea s-a distrat“, a spus Hari Gromoşteanu, care, alături de naşă, le-a transmis mirilor mesajul: „Casă de piatră, multă sănătate, fericire şi mulţi copii frumoşi, dragii noştri finuţi!“. Printre nuntaşi s-a aflat şi antrenorul de fotbal (la Academia Farul Constanţa) şi membru în staff-ul Superkombat, Claudiu Moraru, şi soţia sa, Alis. Soţii Moraru sunt naşii de cununie ai familiei Gromoşteanu.

A cântat Imnul României şi a făcut o declaraţie de dragoste 

Potrivit tradiţiei, la miezul nopţii, mireasa a căzut în mâinile hoţilor, gaşca lotrilor fiind formată din prieteni de-ai mirelui şi prietene de-ale miresei. Pentru a-şi primi soţia înapoi, Antonio Scupra s-a înţeles cu hoţii pentru o pungă cu pufuleţi, a cântat Imnul Naţional al României, „Deşteaptă-te, române!“ şi i-a făcut alesei inimii sale o declaraţie de dragoste. Pufuleţii urmează să ajungă la lotri, întrucât atunci, la nuntă, în crucea nopţii, mirele nu a avut de unde să-i cumpere.

Solistul vocal, Tomi Caramitru, a jucat şi el fotbal 

La evenimentul de la Melody, atmosfera a fost însufleţită de formaţia Gramoste, cea care, de curând, a cântat şi la petrecerea la care FC Viitorul a sărbătorit câştigarea titlului de campioană a României. Solistul vocal de la Gramoste, Tomi Caramitru, a jucat şi el fotbal, fiind, ca şi mirele, junior al FC Farul. De altfel, cei doi au fost şi colegi de şcoală, la Şcoala nr. 6 din Constanţa.

Darul de nuntă al Elisei Scupra 

În plus, la nunta lui Toni Scupra a susţinut un scurt recital şi verişoara sa, Elisa Scupra, o tânără cu certe înclinaţii artistice. Ea a interpretat câteva melodii armâneşti, dar şi trei cântece în limba engleză. Elisa a participat la mai multe concursuri, printre care Next Star şi KidSing. „Cel mai frumos dar făcut la nunta vărului tău!“, a apreciat interpretarea Elisei o cunoştinţă a acesteia.

„Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“ 

Rudele, apropiaţii şi prietenii s-au bucurat mult pentru momentul de neuitat din viaţa lui Toni şi a Melaniei şi le-au adresat felicitări, atât lor, cât şi naşilor. „Casă de piatră şi multă fericire!“, „Să aveţi parte de toată fericirea din lume!“, „Să trăiţi, să fiţi sănătoşi şi să vă iubiţi mult!“, „Sunteţi minunaţi!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Să vă trăiască finuţii, să fiţi sănătoşi şi să mai cununaţi!“, „Casă de piatră, fericire, bucurie şi împlinirea tuturor dorinţelor!“ sau „Casă de piatră! Bucuraţi-vă, cât sunteţi tineri, de viaţă! Cât mai mulţi copii, ca să nu aveţi ce regreta la bătrâneţe. Nu uitaţi: viaţa trece repede şi, când ajungi să te întrebi când a trecut, eşti deja bătrân. Viaţă lungă, copii!“, au fost câteva dintre mesaje. „Le mulţumim tuturor pentru urări şi pentru că au fost alături de noi în acest moment minunat. Cea mai mare bucurie a noastră a fost că toată lumea s-a simţit foarte bine la nuntă“, a spus mirele.

A început fotbalul cu Dumitru Nistor 

Antonio Scupra a început fotbalul la FC Farul, unde a petrecut tot junioratul. Primul său antrenor a fost Dumitru Nistor, după care a mai lucrat cu Marian Florea, iar apoi cu Gică Butoiu. Toni Scupra juca fundaş dreapta sau mijlocaş dreapta, iar după juniorii Farului a evoluat la CSO Ovidiu, unde i-a avut antrenori pe Nicolae Bagia şi, cel mai mult, pe Marius Axinciuc. De ceva vreme, Toni a renunţat la activitatea competiţională, mai jucând fotbal ocazional, cu prietenii.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Ginerele lui Costel Postică: Hari Gromoşteanu, „body-guard-ul preşedintelui“, a fost cununat de antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto)
 
„Regele şi regina armânilor!”: Gică Hagi a cântat şi a dansat la petrecerea FC Viitorul pe ritmurile melodiei închinate Simonei Halep (video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii