Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mici luptători de la Sharks Gym Constanţa, demonstraţie de kickboxing pe plajă, la Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani“ (galerie foto + video)

ro

24 Jul, 2019 00:00 4966 Marime text
Un grup de mici luptători de la Sharks Gym Constanţa au susţinut, sub îndrumarea lui Alex Filip, o demonstraţie de kickboxing, pe plajă, la Antena 1, la emisiunea „Neaţa cu Răzvan şi Dani“.

La momentul demonstrativ au participat zece băieţi şi o fată. „Pentru copii, cel mai important e să facă sport, indiferent de ramura pe care o aleg. Trebuie să facă mişcare de la o vârstă cât mai mică, pentru a creşte cât mai frumos. Antrenamentul pe plajă este mult mai greu decât cel din sală, din cauza nisipului, însă e mai frumos. Suntem în aer liber, iar dumineaţa avem aerosoli. E o atmosferă mult mai plăcută. Avem şi marea alături, iar după antrenament intrăm în apă. În ziua de azi, copiii stau mai mult pe telefon sau pe tablete, în loc să iasă la joacă, astfel că cei care vin la mişcare ne aduc o bucurie mare. Capătă sănătate, atât fizică, cât şi mentală. Sunt bucuros că am ocazia să atrag copii la kickboxing şi să-i antrenez“, a declarat Alex Filip la emisiune.

„Echipa de copii ai Sharks Gym Constanta a fost prezentă la «Neaţa cu Răzvan și Dani», unde am vorbit despre cât de important este sportul pentru copii, iar apoi am diversificat antrenamentul din sală cu un moment de distracție la parcul acvatic. Le mulțumesc părinților pentru efortul depus în fiecare zi pentru acești copii minunați!”, a postat Alex Filip pe Facebook.
Cunoscutul luptător pregăteşte la Sharks Gym copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Alex a participat la Antena 1 şi la reality-show-ul „Ultimul Trib“. Pe 22 august, la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Alex Filip îl va întâlni în ring pe Mădălin Mogoş, într-unul dintre cele două co-main-event-uri ale galei internaţionale de sporturi de contact.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Alex Filip
 
Citeşte şi:

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii