Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia. Arbitrul de fotbal Erchian Ionus, tată pentru a doua oară „Felicitări! Să aibă o viață frumoasă și liniștită!“ (galerie foto)

ro

04 Apr, 2020 00:00 7931 Marime text

Arbitrul de fotbal din Medgidia Erchian Ionus, component al lotului național Liga a II-a, și soția sa, Ionela Andreea, trec din nou prin momentele minunate de a fi părinți. După o fetiță, în urmă cu doi ani, barza le-a adus, acum, și un băiețel!


De joi, micuța Anelis Ayda are un frățior, care va primi prenumele Aris Edan. Mămica a născut la Mangalia și totul este bine. Băiețelul a venit pe lume având 3,590 kilograme și 55 de centimetri. Înăltuț! Va fi și el portar, ca și tatăl său, când juca fotbal? „Sau poate îl fac și arbitru“, a surâs, fericit, Erchian. „Oficial 4! Bine ai venit în viața noastră, Aris Edan!“, a fost mesajul părințiilor. Cealaltă comoară a familiei, Anelis Ayda, s-a născut într-o zi specială, 8 martie, Ziua Femeii, dar şi ziua de naştere a mamei, Ionela Andreea!
 

S-a echilibrat balanța în familie!“

Vestea nașterii micului Ionus i-a bucurat și pe apropiații fericiților părinți. „Felicitări! Să aibă o viață frumoasă și liniștită!“, „Să vă trăiască! Să aibă parte de tot ce-I mai bun în viață!“, „Sănătate și fericire! Felicitări pentru îngerași!“, „Să fiesănătos micuțul! Sunteți o familie împlinită“, „Să trăiești sănătos, să fii norocos! Tu ai fost tot ce își mai doreau părinții tăi. Bin ai venit, pui mic!“, „Să vă trăiască minunea și să fie sănătos!“, „Felicitări! Să crească sănătos și fericit, cu surioara și cu părinții lor minunați!“, „Multă sănătate! S-a echilibrat balanța în familie!“ sau „Să fie sănătos, norocos și să vă aducă și mai multă bucurie și împlinire în familia voastră frumoasă!“, au fostcâteva dintre mesaje.
 

A fost în lotul CSM Medgidia și la Liga a 2-a

În vârstă de 34 de ani, Erchian Ionus este component al lotului naţional Liga a II-a de arbitri din anul 2015, dar și profesor de educaţie fizică şi sport. Fost fotbalist, a început îacest sport în oraşul natal, cu antrenorul Izmir Abdulgani, iar apoi a lucrat cu Ionel Smochină. Ulterior, şi-a continuat junioratul la FC Farul Constanţa, la grupa 1986 (antrenor, Constantin Mareş). Ionus a jucat portar, iar la Medgidia a revenit la echipa de seniori, unde a lucrat cu antrenori precum Dan Rădulescu, Vasile Enache sau Aurelian Despa. A fost în lot, ca al treilea portar, şi când CSM Medgidia a jucat în Liga a 2-a. După ce a devenit profesor, Ionus nu a mai avut timp şi pentru fotbal, astfel că a fost nevoit să renunţe la sportul-rege, dar a rămas în fenomen, continuându-şi activitatea ca arbitru.

Sursa foto: Facebook (Ionus Erchian)


Citește și:

Arbitrul Erchian Ionus, tătic. „Bine ai venit în viaţa noastră, Anelis Ayda!“ Două fete pe 8 Martie! Fetiţa, născută de Ziua Femeii, ca şi mama sa! (galerie foto)

Cursuri în Bucureşti pentru arbitrii Florin Iacob, Erchian Ionus şi Marian Carson, din Constanţa

Arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă, din Constanţa, a promovat în Lotul Naţional „Liga a III-a“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii