Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mamaia e ca Ibiza“ Starul Playboy Erika Eleniak a încercat tratamentul cu nămol de la Techirghiol

ro

29 Jul, 2014 00:00 3380 Marime text
Prezentă în România pentru a promova gala Superkombat de la Constanţa, dar şi pentru a juriza concursul Miss Baywatch, care a avut loc în week-end, pe o plajă din Mamaia, actriţa din Baywatch şi ET, Erika Eleniak (fost playmate Playboy), s-a declarat încântată de ospitalitatea românilor, dar, totodată, şi-a manifestat interesul de a reveni în ţară pentru a descoperi adevărata poveste a lui Vlad Ţepeş, domnitorul devenit personaj mitologic peste ocean.

În perioada periplului din România, Erika Eleniak s-a aflat şi la Mamaia, unde, printre altele, a jurizat concursul Miss Baywatch, alături de doctorul Kasem, Cătălin Botezatu, Eduard Irimia, Dana Săvuică şi Marian Dumitru. După ce au trecut de mai multe probe, printre care şi cea prin care trebuiau să salveze doi luptători din piscină (constănţenii Alin Mincu şi Alex Filip, de la clubul Oyama Karate), fetele, îmbrăcate în celebrele costume roşii din serial, au aşteptat decizia juriului. Bucureşteanca Dana Vlăduţ a fost desemnată Miss Baywatch, iar împreună cu alte nouă fete va fi în ring, ca membră a Sexy-Kombat, la gala Superkombat de la Constanţa, programată în această sâmbătă. Actriţa americană a ajuns pe litoral, venind de la Bucureşti, la bordul unui Mustang roşu decapotabil. În capitală, cea care a interpretat-o pe Shauni McClain în celebrul serial TV Baywatch a avut o experienţă inedită la spa-ul clinic de la Premier Palace, acolo unde a încercat tratamentul cu nămol de la Techirghiol.

A dansat cu doctorul Kasem

Tot la Mamaia, la invitaţia promotorului Eduard Irimia (preşedintele Superkombat), Erika Eleniak a ieşit în Clubul Le Gaga, declarându-se impresionată de viaţa de noapte din Mamaia. „În America nu avem aşa ceva, o mulţime de cluburi, parcă e Ibiza“, a fost impresia Erikăi. La ultima seară în România, vedeta, alături de impresarul său, dar şi de mai mulţi apropiaţi, a luat masa la Restaurantul La Fattoria din Mamaia, din meniu făcând parte în special fructele de mare, şi a reuşit să smulgă aplauze după ce a dansat alături de doctorul Kasem.

„Revin să-l caut pe Vlad Ţepeş!“

„M-am simţit extraordinar în aceste patru zile. Toată lumea a fost ospitalieră, de la oamenii de pe stradă şi până la cei cu care am colaborat. Vreau să mă întorc cât pot de repede, pentru a vedea adevărata Românie. Transilvania, satele din vârful munţilor şi mai ales să merg să-l caut pe Dracula. Nu pe Vlad Dracul sau pe Fiul lui Dracula Ciobanu, care ştiu că sunt luptători în Superkombat, ci pe Vlad Ţepeş (n.r. râde). M-am documentat, ştiu că Dracula este un personaj inventat, însă vreau să aflu mai mult despre Ţepeş, ştiu de Târgovişte, vreau să ajung în acele locuri“, a spus Eleniak, care a jucat, de altfel, în filmul Dracula 3.000. Actriţa în vârstă de 45 de ani şi-a descoperit şi o nouă pasiune, parfumurile cu esenţe arăbeşti. Erika a şi primit un astfel de cadou, un parfum Oros.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii