Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumea fotbalului din Constanţa Stere Banoti, naş de botez pentru băieţelul lui Ionel Posteucă (galerie foto)

ro

21 May, 2019 00:00 4377 Marime text
Al doilea copil al familiei antrenorului constănţean de fotbal Ionel Posteucă, un băieţel, a fost botezat, naşi fiind Stere Banoti (antrenor la grupa 2007 de la Academia Hagi) şi soţia acestuia, Cătălina. Bebeluşul a primit prenumele Mateo Nicolas.
 
Ceremonialul religios al botezului a avut loc la o biserică de la Palazu Mare, iar petrecerea, la care au participat şi reprezentanţi ai fotbalului, precum Ionuţ Florea sau Liviu Croitoru, s-a desfăşurat la un restaurant din Mamaia. „Trăiască naşii şi finii!”, „Să vă trăiască minunea mică!”, „Felicitări! Să fiţi sănătoşi şi bucuroşi toată viaţa!”, „Să fie într-un ceas bun!”, au fost câteva dintre urări. Pe lângă Mateo Nicolas, Ionel şi Alexandra Posteucă mai au o fetiţă, Carina.
 
Fost fotbalist, printre alte echipe, şi la FC Farul, şi la FC Viitorul, şi fost căpitan al echipei naţionale de fotbal pe plajă (la care nu mai activează din pricina timpului insuficient), Ionel a antrenat şi grupa 2007 de la Academia Hagi, iar în prezent face, în particular, antrenamente de individualizare.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
„Cei mai fericiţi! Carina şi Mateo, comorile noastre“ Antrenorul Ionel Posteucă, tată pentru a doua oară

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii