Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La mulţi ani zgomotoşi!“ Bolid „special“ primit de pilotul campion Emil Ghinea cu ocazia zilei de naştere (galerie foto)

ro

30 Oct, 2018 00:00 3999 Marime text
Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, a schimbat prefixul, bifând 40 de primăveri! Sportivul a împlinit această vârstă la scurt timp după încheierea ediţiei 2018 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, în care s-a numărat în continuare printre protagonişti.
Astfel, Emil Ghinea s-a clasat pe podium şi în această stagiune, devenind vicecampion al României la grupa H, clasa 3, iar pe echipe situându-se pe locul trei pe ţară cu Transition Team, formaţia pentru care a concurat alături de fraţii Dumitrescu (Andrei şi Silviu). Cele două medalii din acest an vin să completeze bogatul palmares al sportivului din Mangalia, care, la H3, a mai cucerit până acum trei titluri de campion al României (în anii 2011, 2013 şi 2014) şi două de vicecampion (în sezoanele 2012 şi 2015).
 
De ziua sa, Emil Ghinea a primit multe cadouri speciale şi urări deosebite. Printre daruri, s-a numărat şi un tort care a reprodus fidel bolidul său cu care concurează în competiţii, un Renault Clio RS V6 Trophy (unicat în România). Cei care i-au făcut acest cadou au fost finii sportivului, Alin şi Alexandra Cuibar. Emil s-a bucurat şi de câteva urări „auto“, gen „La Mulţi Ani zgomotoşi!” sau „La Mulţi Ani şi cai!”. „La Mulţi Ani fericiţi! Multă sănătate, bucurii alături de cei dragi şi baftă la curse!” sau „La Mulţi Ani cu sănătate şi bucurii, Campionule! Cât mai multe Cupe pline cu şampania recordurilor!”, au fost alte două urări „în domeniu”.   
        
Citeşte şi:
 
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, a încheiat pe podium şi ediţia 2018

Pilotul Emil Ghinea, triplu campion naţional, naş de cununie la Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii