Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La mulți ani, mamaia! Te iubim!“ Nepoții i-au făcut o frumoasă surpriză fostei antrenoare Stana Mihăilescu, de ziua ei de naștere

ro

03 Apr, 2020 00:00 3579 Marime text

Fosta antrenoare de atletism din Constanța Stana Mihăilescu, în prezent pensionară, a avut parte de o frumoasă surpriză, de ziua de naștere, din partea lui David și a Elizei, nepoții ei din partea fiicei, Alina.

Cei doi au înregistrat un filmuleț în care, acompaniată la orgă de fratele ei mai mare, fetița îi cântă bunicii „La Mulți Ani!“ în limba engleză. La final, cei doi fac urarea și în limba română, „La Mulți ani, mamaia! Te iubim!“ și îi transmit bunicii pupici. Stana Mihăilescu a fost emoționată până la lacrimi de surpriza celor doi. „Nepoțeii mei David si Eliza mi-au făcut o frumoasă surpriză de ziua mea! Vă iubesc din suflet, dragii mei!“, a postat fosta atletă și antrenoare pe Facebook. Aceasta are un nepot (care e mititel însă) și din partea băiatului, Iulian.
„Ce frumos!“, „Ce surpriză frumoasă! Bravo, copii!“, „La mulți ani sănătoși, Nichi!“, „Minunat!“, „Ei (n.r. copiii) ne dau putere și încredere să mergem mai departe!“ sau „Sunteți minunați!“, au comentat prietenii Stanei Mihăilescu. Fostă campioană națională, aceasta a fost prima femeie din România care a alergat maraton. A fost profesor-antrenor la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța, dar și colaborator la CS Farul Constanța, având rezultate deosebite și ca tehnician.

Sursa foto: Facebook (Stana Mihăilescu)

Citește și:

Ana Maria Greceanu, premiata de Directia pentru Sport

Junior constantean, al optulea la crosul Craiovei

S-a căsătorit multipla campioană a Constanţei Ana-Maria Greceanu Mireasă plimbată în caleaşcă şi urcată în carul alegoric (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii