Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kira Hagi va face un film şi va scrie o carte despre Gică Hagi

ro

30 Mar, 2018 14:35 4291 Marime text
Managerul tehnic şi patronul FC Viitorul, Gică Hagi, a dezvăluit că fiica sa, Kira, va face un film şi va scrie o carte despre el.

În vârstă de 21 de ani, Kira Hagi urmează o carieră artistică şi se bucură de succes în SUA, unde a urmat New York Film Academy şi a fost premiată pentru scurtmetrajul „Fragile“.

Kira va face şi filmul, şi cartea. Am avut o înţelegere cu ea, în sensul că o voi lăsa să se ocupe de cele două creaţii dacă va ajunge competitivă. Eu îi voi da cinci puncte de plecare din cariera mea, care vor fi dezvoltate, a declarat Gică Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, de la Digi Sport. 

Kira Hagi a plecat în SUA în 2014, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume. Atrasă de domeniul artistic, fiica lui Gică Hagi debutase în această branşă din ţară, fiind prezentă pe marile ecrane în pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, la Festivalul „Anonimul“ 2014.

De asemenea, a jucat şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, într-un spectacol. Talentul ei, munca şi hotărârea de a reuşi într-o ţară străină au făcut-o repede remarcată apoi şi în SUA, unde a absolvit cu brio, după trei ani de studii, New York Film Academy! Încheierea de către Kira a şcolii de peste ocean a coincis cu prezentarea unui scurtmetraj (premiat la Los Angeles!), „Fragile“, în care a fost implicată atât ca actriţă, cât şi ca scenarist şi producător (regia fiind semnată de Camila Mejia Duque).

Acest film scurt cuprinde sfârşitul celor trei ani pe care i-am petrecut la şcoala de film şi sărbătoreşte începutul unui nou capitol în viaţa mea! Cu toată forţa înainte! Vreau să mulţumesc tuturor membrilor echipei mele, tuturor celor care m-au susţinut în aducerea acestui proiect la viaţă! Mă simt binecuvântată că am lucrat cu o echipă uimitoare. De asemenea, aş dori să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru vestea minunată pe care am primit-o!, a postat Kira Hagi pe Facebook. 

Sursa foto: Facebook (Kira Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii