Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ „El Capo“ Băluţă boxează, în Spania, cu Jefferson Vargas. E vremea revanşei! „Voi face spectacol!“ (galerie foto)

ro

26 Jan, 2017 00:00 6124 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (23 de ani), multiplu campion naţional la amatori, începe, sâmbătă, seria meciurilor la profesionişti, în Spania, din 2017. Anul trecut, dobrogeanul, căruia i se spune în ring „El Capo“, a susţinut cinci meciuri, câştigând patru dintre ele.
 
Tânărul pugilist se află în Spania din 2015, iar până acum i-a învins pe venezueleanul Franklin Varela şi pe spaniolul Luis Espinosa (la Madrid), iar la Bilbao, pe alţi doi spanioli, Fernando Suarez şi Victor Villanueva, în vreme ce meciul pierdut a fost în capitala Spaniei, cu ecuadorianul Jefferson Vargas. Decizia din această partidă a fost contestată însă de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului. Ei bine, sâmbătă, Băluţă îl are ca adversar la categoria 56 kg tocmai pe Jefferson Vargas, în meciul revanşă!
 
„Mă simt excelent. M-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sunt mai motivat ca niciodată. Voi face spectacol şi cu siguranţă îmi voi lua revanşa“, a declarat Ionuţ Băluţă. Gala în care e inclus meciul năvodăreanului începe la ora 20.00 (ora României).
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Băluţă)

Citeşte şi:

Boxerul Ionuţ Băluţă a susţinut în Spania al treilea meci la profesionişti: „El Capo“ - „Toţi am rămas uimiţi de decizie” (galerie foto)

Ionuţ „El Capo“ Băluţă l-a învins şi pe Luis Espinosa: „Sper să te baţi cât mai curând pentru o centură, Fulgere!” (galerie foto + video)

Boxerul Ionuţ Băluţă, a treia victorie la profesionişti, în Spania (galerie foto)

Ionuţ „El Capo“ Băluţă l-a învins la profesionişti şi pe Victor Villanueva: „După acest meci, vine şi KO-ul” (galerie foto)

Ionuţ Băluţă l-a învins în Spania pe Fernando Suarez: „El Capo“ a făcut prima victimă în ringul profesionist (video)

Ionuţ Băluţă, primul meci la profesionişti, în Spania: I se spune „El Capo“. E boxerul campion din Năvodari (galerie foto)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii