Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna i-a făcut cadou mașina visurilor. Cine este norocoasa (video)

ro

21 Nov, 2020 15:52 3988 Marime text
  • Constănțeanca Inna şi-a surprins cea mai bună prietenă, dăruindu-i maşina pe care şi-o dorea.
  • Anca este cea mai bună prietenă a Innei de aproape 15 ani.
Inna şi-a surprins cea mai bună prietenă, dăruindu-i maşina pe care şi-o dorea. Anca este cea mai bună prietenă a Innei de aproape 15 ani.
 
Inna i-a făcut o surpriză uriaşă celei mai bune prietene şi i-a dăruit maşina visurilor ei, customizată special pentru ea, roz, culoarea preferata a Ancăi.

Anca este cea mai bună prietenă a Innei de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee. Ieri, în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca şi dedicată ei. Toată acţiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al Innei, în playlist-ul Dance Queen’s House.

Inna şi-a surprins cea mai bună prietenă, dăruindu-i maşina pe care şi-o dorea. Anca este cea mai bună prietenă a Innei de aproape 15 ani.

Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus Inna.

Inna este unul dintre cei mai de succes artişti români, cu o carieră internaţională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.

Sursa foto-video: Faceboook/ INNA

Citeste și: Celebra Inna ne dezvăluie cum a cucerit-o rapper-ul Deliric (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii