Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îl recunoașteți? Ianis Hagi, la câțiva anișori! Alături de Gică Hagi și de juniori ai FC Farul Constanța (galerie foto)

ro

11 Aug, 2020 00:00 2942 Marime text
  • Născut pe 22 octombrie 1998, Ianis are acum 21 de ani și este decarul echipei naționale a României.  
 
Fostul fotbalist constănțean Tănase Tasențe, care a urmat junioratul la FC Farul Constanța, la grupa1986, a postat pe Facebook o imagine din 2001, de la un turneu al echipei sale în Turcia, în care apare și Ianis Hagi, pe atunci un copilaș de câțiva anișori.
Născut pe 22 octombrie 1998, Ianis are acum 21 de ani, este decarul echipei naționale a României și joacă la celebra echipă scoțiană Glasgow Rangers. Ianis are fotbalul în sânge și încă de mic era nedespărțit de fenomen. „Turneul din Istanbul - 2001, meciul Farul - Galatasaray. Micuțul din poză (stanga, jos) este Ianis Hagi! PS: Mulțumim, Gică, pentru tot ce ai făcut pentru noi - juniorii Farului!“, a scris pe Facebook Tănase Tasențe, care apare în imagine alături de „Rege“.

Idol fotbalistic și model în viață


„Am fost atunci două grupe de la Farul, 1986 și 1983. De două ori ne-a dus Gică Hagi la Istanbul, pe cheltuiala lui, la Galatasaray. E menționat și în cartea sa autobiografică. Am amintiri extraordinar de frumoase. Pentru noi, Gică Hagi a fost nu numai un idol fotbalistic, ci și un model în viață“, a completat Tănase Tasențe, care, în prezent, printre altele, e cadru universitar şi manager general al unei agenţii de relaţii publice, dar se implică şi în campanii umanitare. Fostul fotbalist juca mijlocaş stânga și s-a aflat şi în cercul echipei mari a „marinarilor“. După Farul, a activat şi la alte echipe, printre care tineretul Stelei, dar şi în Grecia.

Sursa foto: Facebook (Tănase Tasențe)  

Citește și:

Fostul fotbalist Tănase Tasenţe a primit cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor „3.200 grame de bucurie. Bun venit în familie, Anastasia!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii