Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău, vizite la Motoşeni şi Răchitoasa, în calitate de Ambasador Naţional pentru UNICEF în România

ro

19 Jul, 2018 00:00 1826 Marime text
Campionul constănţean Horia Tecău, Ambasador Naţional pentru UNICEF în România, a vizitat copii din două comune ale judeţului Bacău, Motoşeni şi Răchitoasa, două dintre cele 45 de comunităţi unde UNICEF dezvoltă proiectul-pilot Servicii Comunitare pentru Copii, prin care acestora li se asigură accesul la servicii de protecție, sănătate și educație de calitate.
 
Celebrul jucător de tenis a participat la mai multe activităţi alături de copii şi de familiile lor. La Motoşeni, Tecău s-a întâlnit cu echipa școlii și cu primarul comunei în care „abandonul școlar este zero“. La Răchitoasa, campionul a jucat şi tenis cu copiii, la Centrul Comunitar din comună. „Şi în sport, toate lucrurile bune vin din exerciţiu. Ca la şcoală. Lucrezi tu, dar îi ajuţi şi pe colegii tăi. Eu am învăţat această lecţie prin sport, dar te ajută şi în viaţă“, le-a spus Tecău copiilor.
 
Într-o familie cu şase copii, de care are grijă doar tatăl (un fost jucător de tenis de masă, pe care un accident de muncă l-a lăsat fără vederea la un ochi), Horia i-a ajutat pe cei din familie să pregătească masa, iar apoi au mâncat împreună. „Florin este un erou și a fost o onoare să pot lua masa cu el și copiii lui“, a spus campionul constănţean.
 
Sursa foto: Facebook (UNICEF / Anamaria Dinulescu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii