Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău, imagini pe Instagram alături de Natalia Borges, un fotomodel din Brazilia (galerie foto)

ro

22 Jul, 2019 00:00 3717 Marime text
Campionul constănţean de tenis Horia Tecău şi fotomodelul din Brazilia Natalia Borges au postat pe Instagram imagini cu ei doi în România, din care se poate deduce că formează o pereche.

Horia (34 de ani) şi Natalia (33 de ani) apar în fotografii în peisaje de vis din Ardeal, de care se arată încântaţi în comentariile lor. „Ne deranjaţi. Se încarcă bateriile“, este un mesaj al lui Horia la o fotografie cu el relaxându-se în iarbă. „Parcă ar fi pe dealurile bucovinene, la bunica“, a menţionat cineva. Jucătorul de tenis a postat o fotografie şi cu prezenţa lor de la festivalul de muzică Electric Castle, de la Cluj. „Drăguţi oameni!” şi „Vacanţă frumoasă!”, au fost alte mesaje ale celor care au văzut fotografiile.

Până în prezent, pe lângă numeroase turnee câştigate, Horia are şi trei trofee de Grand Slam în palmares, în 2012 la Australian Open (la dublu mixt), în 2015 la Wimbledon şi în 2017 la US Open (ambele la dublu masculin). De asemenea, a ocupat locul întâi în clasamentul mondial la dublu, iar la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, a cucerit medalia de argint. Natalia Borges are o carieră deosebită în modă şi locuieşte la New York.

Sursa foto: Instagram (Horia Tecău, Natalia Borges)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii