Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul FC Farul s-a căsătorit Frumoasa poveste de dragoste dintre Bogdan Olaru şi Cristina Vardianu

ro

04 Aug, 2015 00:00 7989 Marime text
Fotbalistul Bogdan Olaru, portarul de la FC Farul, şi aleasa inimii sale au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, oficializând o relaţie care dura de cinci ani.

Bogdan Olaru a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi. Jucătorul şi partenera sa de viaţă, Cristina, sunt gălăţeni, iar ceremonialul în urma căruia au fost declaraţi soţ şi soţie a avut loc în oraşul de pe malul Dunării. Încă din prima zi în care s-au văzut, tinerii de 27 de ani au descoperit că sufletele le sunt pereche şi că destinul le-a rezervat o viaţă frumoasă şi fericită împreună. Ochiţi de Cupidon cu cele mai ascuţite săgeţi ale sale, Bogdan şi Cristina n-au vrut să mai lungească momentul în care aveau să devină oficial familia Olaru, astfel că, la trei zile după ce s-au cunoscut, au depus, în secret, actele pentru căsătorie, care urma să aibă loc într-o săptămână.

Dragostea la prima vedere care i-a unit pe tinerii gălăţeni în anul 2010 le-a dat acestora puterea de a lua o decizie îndrăzneaţă, aceea de a se căsători în secret, la câteva zile de când deveniseră un cuplu. „Am fost siguri de la început că ne-am întâlnit jumătatea. Iar dacă tot ne era atât de bine împreună, de ce să mai aşteptăm şi să nu devenim cât mai repede soţ şi soţie?“, povesteşte fotbalistul Farului cum au hotărât, acum cinci ani, el şi Cristina, să-şi lege destinele. Zis şi făcut. Fără a sufla o vorbuliţă celor apropiaţi, tinerii s-au ocupat de formalităţile căsătoriei, au depus actele la Starea Civilă, iar nunta a fost programată peste şapte zile.

Telefonul de la Starea Civilă


Îndrăgostiţii ardeau de nerăbdare să spună cel mai hotărât „Da!“ din viaţa lor şi numărau zilele până când aveau să devină oficial familia Olaru. Nu au luat însă în calcul şi neprevăzutul, astfel că secretul lor a fost dat în vileag, iar familia Cristinei a aflat, întâmplător, că domnişoara avea să se mărite. Când, într-o zi, a sunat telefonul fix de acasă, a răspuns mama Cristinei. „Alo, familia Vardianu?“, a auzit femeia în receptor. „Da“, a răspuns. „De la Starea Civilă Galaţi vă deranjăm. Am sunat să vă anunţăm că nunta Cristinei Vardianu nu va mai avea loc la data stabilită. Din motive obiective, am mutat-o în altă zi“, a continuat vocea. Mama a înlemnit. „Ce nuntă?“, abia a avut puterea să îngaime. „Nu aveţi pe nimeni în familie Vardianu Cristina?“, a continuat dialogul. „Ba da, e fata mea, însă nu se mărită, trebuie să fie o greşeală“. „Nu are acest CNP?“, a mai fost chestionată doamna Vardianu, care, într-un târziu, şi-a dat seama că nu e o confuzie şi că e vorba de fiica sa şi de nunta ei! „La Starea Civilă, am omis să lăsăm un telefon de contact, iar cei de acolo au căutat în cartea de telefoane să dea de noi, pentru a ne anunţa că, din pricina unei sărbători, în care nu se lucra, ne programaseră nunta în altă zi! Aşa au găsit familia Vardianu şi aşa planurile ne-au fost deconspirate. Am vorbit cu familia, am lămurit lucrurile şi am stabilit să mai amânăm nunta o perioadă“, povesteşte portarul Farului.

A cerut-o de nevastă în Tenerife


Astfel că, de unde, în prima fază, Bogdan şi Cristina grăbiseră căsătoria şi stăteau ca pe jar în săptămâna care-i mai despărţea de statutul de soţ şi soţie, în cele din urmă au decis, şi pentru părinţi, să lase lucrurile să se aşeze mai bine. Şi au trecut cinci ani de atunci! Abia după această perioadă au devenit oficial o familie. Oricum, ei s-au mutat încă de la început împreună şi au început să-şi trăiască, precum în poveşti, frumoasa poveste de dragoste. Iar cum surpriza (pentru cei apropiaţi) se risipise, nunta urmând să fie pregătită pe îndelete, Bogdan a avut tot timpul din lume să se gândească şi la momentul special în care avea să-i ofere inelul iubitei sale. Momentul s-a petrecut în urmă cu o lună, în Tenerife, unde Cristina ştia că merge, alături de Bogdan şi de câţiva prieteni apropiaţi, în vacanţă. Fotbalistul plănuise însă şi momentul festiv în care avea să-i ceară mâna tinerei, potrivit datinii. „Cristina a avut o surpriză foarte plăcută, care a umplut-o de fericire. Câteva momente, nu şi-a mai găsit cuvintele“, a spus Bogdan Olaru.

A fost încercat şi ca atacant


Născut la Galaţi, pe 21 martie 1988, Bogdan Olaru a început fotbalul în clasa a cincea, la Liceul cu Program Sportiv Galaţi, primul său antrenor fiind Stelu Popescu. Pe la 15 ani, a ajuns la Oţelul Galaţi, unde avea să-şi încheie junioratul. Unul dintre antrenorii de la juniorii Oţelului, Gabriel Manolache, l-a încercat şi ca atacant, însă, în cele din urmă, Bogdan a rămas portar. În sectorul juvenil al clubului gălăţean a lucrat şi cu Vivi Stamate, fiind coleg cu jucători precum Iorga, Neagu, Râpă, Cârjan, Ochiroşii, Gârleanu sau Silviu Ilie, cu ultimul reîntâlnindu-se, de ieri, la Farul.

Petre Grigoraş l-a promovat la prima echipă a Oţelului


Ulterior, Bogdan a jucat şi a Oţelul II, iar la 19 ani a fost promovat la prima echipă de antrenorul Petre Grigoraş. A făcut parte din lotul lărgit al Oţelului, cu care se pregătea, iar la două meciuri consecutive a fost rezervă la Liga 1, în disputele cu UTA, de la Galaţi (gazdele câştigând cu 2-1), şi cu Poli Timişoara (0-1 în deplasare). În acea perioadă, era al patrulea portar al Oţelului, după Kouha, Gribauskas şi Borş. La clubul gălăţean a fost pregătit de antrenorii de portari Relu Călugăru şi Gigi Cucu. Întrucât îşi dorea mult să joace (potrivit felului în care priveşte el fotbalul, punând preţ în primul rând pe aspectul sportiv, nu pe cel financiar), a mers în altă parte. Timp de opt luni, a activat la echipa italiană Riccione (din Seria D), apoi a mai jucat la Poli Galaţi (în Liga a 3-a), la FC Maramureş Baia Mare (jumătate de an în Liga a 2-a), la Dunărea Galaţi (tot în eşalonul secund, un sezon şi jumătate), la Delta Tulcea, iar din această iarnă este la FC Farul. Portarul are înălţimea de 1,91 metri şi greutatea de 86 de kilograme.

Sursa foto de la nuntă: Cătălin Done 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii