Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Florin Popa, de la FC Farul, tătic pentru prima oară „E bucurie mare!“ (galerie foto)

ro

24 Feb, 2016 00:00 6503 Marime text


Fundaşul central Florin Popa, transferat de FC Farul în această iarnă, a cunoscut în premieră bucuria de a fi tătic. Soţia sa, Marina, a născut, la Maternitatea Filantropia din Bucureşti, o fetiţă de 2,850 kilograme.
 
Micuţa, care e frumuşică foc, va primi prenumele Iris. Naşterea a decurs fără probleme, iar atât mama, cât şi bebeluşul se simt foarte bine. „Este bucurie mare în familia noastră. Mă simt foarte bine, împlinit, iar sentimentul care mă încearcă nu poate fi descris în cuvinte. E cea mai fericită perioadă din viaţa mea. Nimic nu poate fi mai frumos decât să ai un copil“, a declarat stoperul de 32 de ani, achiziţionat de FC Farul de la Delta Tulcea. Fericitul eveniment a reclamat prezenţa lui Florin la Bucureşti, jucătorul neputând lua astfel parte la prezentarea oficială a FC Farul. „Îmi pare rău că am lipsit de la prezentare, dar operaţia cezariană fusese programată de două săptămâni“, a spus jucătorul.

„Bun venit micuţei Iris!“

 Vestea că Florin şi Marina au devenit fericiţii părinţi ai unui boboc de fetiţă i-a umplut de bucurie şi pe prietenii şi apropiaţii lor, care s-au grăbit să le adreseze urări. „Felicitări, frumuseţe, să vă trăiască îngeraşul!“, „Felicitări, copii! Să aveţi parte numai de bucurii alături de fetiţă!“, „Bun venit micuţei Iris! Înţelepciune, multă fericire şi o viaţă frumoasă! Pentru că cei mai minunaţi părinţi deja îi are“, „Veveriţa mică a venit pe lume. Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de ea!“, „Felicitări, mămico! Să vă aducă numai bucurii şi să fie sănătoasă!“, „Felicitări, Marinuş! Să vă trăiască şi să aibă parte numai de fericire!“, „Aveţi o floare superbă! Să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea!“, „E o frumuseţe toată! Felicitări, mami şi tati!“, „Happy family! Felicitări, multă sănătate şi împliniri de acum în formula ideală!“, „Ce frumuseţe! Să vă trăiască şi să aibă o viaţă cât mai uşoară şi plină de iubire!“, au fost câteva dintre mesaje. „Mulţumim din suflet pentru urări! Cel mai frumos sentiment!”, a răspuns mama.        

A învins-o pe Dinamo în „Ştefan cel Mare“

În CV-ul lui Florin Popa, care a jucat şi în Liga 1, mai figurează echipe precum Inter Gaz Bucureşti, Prefab Modelu, Internaţional Curtea de Argeş, Săgeata Năvodari (la care a venit de la Pandurii Tg. Jiu) sau Academica Argeş. Jucător valoros, Florin Popa are şi calităţi de lider, fiind de multe ori căpitan de echipă. Jucătorul mărturiseşte că, pe când evolua la Inter Gaz (unde purta şi banderola de căpitan), a fost încurajat de Marius Lăcătuş (pe atunci antrenorul formaţiei din capitală), ceea ce a însemnat mult pentru fotbalistul de 24-25 de ani. În 2009, nou-promovata Inter Curtea de Argeş a realizat prima ei victorie din Liga 1 în confruntarea din deplasare cu Dinamo, iar golul victoriei cu 1-0 a fost realizat de Florin Popa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii