Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Constantin Mişelăricu a devenit tătic „Cel mai frumos gol, căpitane!” (galerie foto)

ro

05 Jan, 2016 00:00 8208 Marime text
Fost junior la FC Farul şi fost jucător, până de curând, la FC Viitorul, fundaşul Constantin Mişelăricu are parte de cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, după ce a devenit tătic pentru prima dată. Fotbalistul de 26 de ani şi soţia sa, Mădălina, sunt topiţi după comoara lor, în cinstea căreia au purtat tricouri speciale.

Cu trei zile înainte de Crăciun, Mădălina a adus pe lume, la Constanţa, un băieţel de 3,650 kilograme şi 51 de centimetri. Soţii Mişelaricu sunt căsătoriţi din 2014, iar peste un an au avut marea bucurie de a fi părinţi. Naşterea a decurs perfect, bebeluşul primind nota zece. „Atât băiatul, cât şi Mădălina sunt foarte bine. Bebe e un cumințel. Să fii părinte e un lucru deosebit, care nu se poate descrie în cuvinte. Ne încearcă sentimente deosebite, ne simțim împliniți. Dacă lipsea ceva din familia noastră, acela era un copil. Sănătate să fie pentru noi toți, că restul vine de la sine“, a declarat fericitul tătic.

Cadoul Elenei Arnăutu


În familia Mișelăricu, Crăciunul 2015 a fost primul în trei: Constantin, Mădălina și bebelușul, care va primi prenumele Ianis. O verișoară de-a fotbalistului, Elena Arnăutu, s-a gândit la acest aspect, astfel că le-a făcut cadou tinerilor părinți tricouri speciale, albe, pe care erau inscripționate globulețe, un copilaș și mesajul „Primul Crăciun în trei“. Astfel costumați, cei doi au făcut o poză cu bebelușul lângă bradul împodobit festiv . Pentru a intra pe deplin și el în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cel mai nou membru al familiei Mișelăricu a purtat o căciuliță de Moș Crăciun.

„Acesta este cu adevărat balonul de aur pe care l-ai câștigat!“


Nașterea moștenitorului lui Constantin și al Mădălinei le-a adus bucurie, în afara rudelor apropiate, și prietenilor celor doi, care s-au grăbit să-i felicite pe Facebook. „Să vă trăiască minunea!“, „Ce scump e! Să vă trăiască și să vă bucurați de el!“, „Cel mai frumos gol, căpitane! Să vă trăiască și să fie sănătos și fericit!“, „Frumos darul vieții pentru voi în preajma marii sărbători a Nașterii Domnului! Să vă trăiască, să vă bucurați de el și să fiți pentru el cum au fost și sunt părinții voștri: deosebiți. La mulți ani!“,„Să fie sănătos și să vă umple sufletele de bucurie! Multă putere mamei!“, „Să vă trăiască îngerașul!“ sau „Acesta este cu adevărat balonul de aur pe care l-ai câștigat! Să fie sănătos și norocos!“, au fost câteva dintre mesaje.

Și Silviu - Mihai Mișelăricu a jucat la Farul


Botezul va avea loc la Tulcea (orașul natal al lui Constantin și al Mădălinei), pe 8 iunie 2016. Micul Mișelăricu va fi creștinat de soții Constantin și Elena Dardac, nașii de botez ai lui Constantin și ai fratelui său, Silviu - Mihai. Familia Dardac e din Constanța. Bebelușul se va numi Ianis, după bunicul său din partea tatălui, Enache Mișelăricu, un om de afaceri din Tulcea. „Îi port tatălui meu un respect deosebit, astfel că am decis să-i spunem puiului nostru Ianis, un derivat frumos de la Enache“, a explicat Constantin. Acesta nu este singurul care a adus fotbalul în familia Mișelăricu, și fratele său (care e mai mare cu patru ani decât el) a cunoscut bucuriile oferite de sportul-rege. Silviu a fost și el junior al FC Farul, lucrând o perioadă și sub comanda antrenorului Vasile Mănăilă. Cel mai mare dintre frații Mișelăricu evolua mijlocaș ofensiv.

Campion al României cu Oțelul Galați


Constantin a început fotbalul la vârsta de opt ani, la clubul Sporting Tulcea, cu antrenorul Ioniță. Ulterior, a ajuns la FC Farul, la grupa fotbaliștilor născuți în anul 1989, o formație foarte puternică, pregătită de Lucian Marinof și din care mai făceau parte jucători precum Alexandru Mățel, Vlad Achim, Alexandru Grigoraş, Ionuţ Călin, Calagi Dincă, Bogdan Boritz, Ionuţ Lupu, Cristian Ţarălungă, Răzvan Pascale, Iancu Nane sau Cosmin Negoescu. La 16 ani și jumătate, Mișelăricu a mers la Delta Tulcea, în Liga a 2-a. Echipa avea să se claseze pe loc de promovare, dar nu a evoluat în Liga 1, neobținând licența. După doi ani la Delta, Constantin a ajuns la Gloria Bistrița, dar, după jumătate de an, s-a întors și a rămas la Tulcea până în 2011, când s-a transferat la Oțelul Galați, cu care a ieșit campion al României.

A semnat cu Petrolul Ploiești


În 2012, a fost împrumutat pentru un an la Săgeata Năvodari, iar apoi, pentru încă un sezon, a jucat din nou la Delta Tulcea, ambele echipe fiind divizionare secunde. Din 2013, a revenit la Oțelul, unde a petrecut alți doi ani, devenind căpitan al echipei, în Liga 1. Consacrat ca fundaș central, Constantin a jucat la Oțelul și fundaș dreapta. În vara lui 2015, Mișelăricu a fost achiziționat de FC Viitorul, însă, după șase luni, cele două părți au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului. Constantin a evoluat la prima echipă a FC Viitorul într-un singur joc în Liga 1, cel de pe terenul Astrei, într-o partidă în Cupa României (2-0 cu Ripensia Timişoara, când a şi marcat un gol) și într-un meci în Cupa Ligii (9-8 la penalty-uri cu CSU Craiova). În schimb, stoperul de 1,85 m a jucat constant pentru echipa a doua a FC Viitorul, pentru care a adunat 12 prezenţe (dintre care trei în Cupa României). De curând, Mișelăricu a semnat cu Petrolul Ploiești, lanterna roșie a Ligii 1. „Aveam nevoie de continuitate“, a spus fotbalistul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii