Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

ro

10 Apr, 2020 00:00 5664 Marime text

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, dar şi al SSC Farul, urmează un alt drum în viață, după ce și-a încheiat activitatea competițională. Tânărul de 30 de ani activează în prezent în domeniul militar.
Fostul fotbalist este soldat profesionist în Poliția Militară, la Constanța. A urmat stagiul de formare la Făgăraș, pe care l-a încheiat la începutul lunii trecute, și este mândru să îmbrace uniforma militară. „M-am familiarizat cu tot ce presupune armata, eu fiind oricum obișnuit cu disciplina din domeniul sportului. Am schimbat echipamentul alb-albastru al Farului cu uniforma militară“, a declarat Vlad Neagu. În fotografie, fostul sportiv este al optulea din stânga, pe rândul de sus.
Vlăduț este împlinit și pe plan familial, de trei luni și jumătate fiind tată de gemeni! Băiețeii au venit pe lume pe finalul anului trecut, pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, umplându-Ie sufletele de fericire lui Vlad și soției sale, Anamaria. Moștenitorii familiei Neagu vor primi prenumele Raul Cristian, respectiv Dominic Ioan.
Crescut în centrul de copii şi juniori al FC Farul, Vlad Neagu a jucat apoi şi la prima echipă (nerapucând însă şi să debuteze în Liga 1), dar şi la SSC Farul (formaţia creată de suporteri pentru a ţine în viaţă spiritul farist, după falimentul FC Farul) sau Callatis Mangalia. Apreciat în mod deosebit de fanii „marinarilor“ pentru devotamentul său, Vlad a fost cooptat, pentru o scurtă perioadă, şi în staff-ul de conducere al SSC Farul, în august 2018, ca asistent manager. Totodată, fostul goalkeeper s-a ocupat atunci şi de antrenarea portarilor formaţiei, până când a desemnată o persoană în acest sens. În anul 2008, cu Gică Butoiu antrenor, juniorii A de la FC Farul, cu Vlad Neagu portar, au cucerit titlul naţional (după o pauză de 45 de ani), dispunând în finală, la Constanţa, de Şcoala de Fotbal Marius Lăcătuş, cu 2-0 (D. Forminte 11, Şt. Sandu 90+1).

Sursa foto: Facebook


Citește și:

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii