Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Sasu şi soţia sa, Dana, au fost naşi Tomitanii, o familie şi în afara terenului. Au participat la un botez la Ovidiu (galerie foto)

ro

27 Nov, 2017 00:00 7201 Marime text
Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, liderul Diviziei Naţionale de seniori, alcătuiesc o familie cu inimă mare atât pe teren, cât şi în afara gazonului. Au dovedit-o şi sâmbătă, când au participat, la Ovidiu, la botezul unui băiețel. 

Bebelușul a fost creștinat de un rugbyst de la Tomitanii, pilierul Florin Bogdan Sasu, şi de soţia sa, Dana. Cei doi sunt din Ovidiu, dar acum locuiesc la Constanţa, iar Dana îl cunoaşte de mult timp pe tatăl băiețelului, un vecin din Ovidiu. Acesta şi partenera sa de viaţă i-au întrebat pe soţii Sasu dacă nu vor să le fie naşi copilului, iar Florin şi Dana au acceptat cu bucurie. Când au aflat despre fapta creştinească pe care urma să o facă colegul lor, rugbyştii de la Tomitanii și-au exprimat dorința să participe şi ei. Au strâns bani şi i-au cumpărat un cadou micuţului şi au venit la biserica din Ovidiu, la botez.

„Să ne trăieşti, Sergiu Constantin!”

Dacă nu participau şi rugbyştii, la eveniment erau numai patru persoane, părinţii copilului şi naşii. Tatăl bebeluşului nu are rude apropiate, iar mama este din Oradea şi deci nu avea cine să participle nici din partea ei. Au venit în schimb sportivii, din partea naşului, alcătuind astfel la biserică o mare familie. „Să ne trăieşti, Sergiu Constantin, primul nostru finuţ! Mulţumim Familia Tomitanii, sunteţi o adevărată familie! Mulţumim, Nicu şi Andreea, pentru că ne-aţi ales pe noi să fim părinţii spirituali ai lui Sergiu, care de azi (n.r. sâmbătă) este şi băieţelul nostru. Mulţumim, Amintiri Frumoase, sunteţi minunaţi!”, au postat naşii pe Facebook. Florin Bogdan şi Dana sunt la al doilea botez, ei creştinând-o, anul trecut, şi pe fetiţa lui Robert Neagu (rugbyst la Steaua), pe care l-au şi cununat, când s-a căsătorit cu Gabriela. Soţii Sasu au şi ei o fetiţă, Maia Cristiana, care, luna viitoare, va împlini un an!

Aplauzele de la biserică

La botez, rugbyştii de la Tomitanii i-au aşteptat la naşi, părinţi şi copil în faţa bisericii, unde, aşezaţi în şir indian, au aplaudat când aceştia au ajuns. „A fost o faptă de suflet, pe care atât Florin Bogdan Sasu şi soţia sa, cât şi noi, restul echipei, ne-am bucurat că am putut să o facem“, a declarat antrenorul Tomitanilor, Cristian Cojocaru. După botez, seara, rugybştii au participat la stadionul „Mihai Naca“ la petrecerea de final de an în DNS.

Sursa foto: Amintiri Frumoase 

Citeşte şi:

Rugbyştii de la Farul Constanţa au petrecut ca-n filme Batman a venit la nunta lui Florin Sasu şi a furat mireasa (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii