Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul antrenorului Marian Dinu a absolvit la Solent University, în Anglia. La festivitate au fost prezenţi şi părinţii săi (galerie foto)

ro

14 Jul, 2018 00:00 3212 Marime text
Mircea Dinu, fiul cunoscutului antrenor constănţean de fotbal Marian Dinu, a încheiat cu succes facultatea (din domeniul maritim) pe care a urmat-o în Anglia, la Solent University din Southampton.
 
În vârstă de 22 de ani, Mircea a aprofundat, timp de trei ani, „shipping and port management“, acum a absolvit, iar în continuare va urma studiile master. La festivitatea de absolvire au fost prezenţi şi părinţii tânărului, Marian şi Marinela, antrenorul declarându-se impresionat de eveniment. „A fost un moment foarte emoţionant. Ca de obicei, englezii ştiu să facă ceva foarte frumos din asemenea evenimente“, a declarat Marian Dinu, care, în sezonul trecut, a fost antrenor secund la SSC Farul Constanţa, cu care a promovat în Liga a 2-a.
 
Tânărul a cochetat cu fotbalul, fiind junior la Farul, la grupa 1996, pregătită de Constantin Mareş, însă nu a avansat în carieră. Când juca, lui Mircea îi plăcea foarte mult să stea în poartă, deşi tatăl său îl sfătuise să joace pe un post din câmp. Şi mama băiatului are legătură cu sportul, Marinela practicând handbalul pe perioada liceului. În Constanţa, Mircea Dinu a absolvit Colegiul Comercial „Carol I“, după care a fost admis la Solent University.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
Marian Dinu a purtat 11 ani neîntrerupţi tricoul „alb-albastru“ „La Farul, am trăit momente unice“ (galerie foto)

„Marinarii“ au căzut de acord cu cinci jucători Farul l-a înscăunat antrenor principal pe Marian Dinu

Cadoul lui Marian Dinu Echipa de fotbal Trophaeum Adamclisi joacă în echipamentul formaţiei Pandurii Tg. Jiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii