Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul Andreei Bănică a început grădinița. Cu ce dificultăți s-a confruntat constănțeanca

ro

20 Feb, 2021 18:31 2799 Marime text
  • Andreea Bănică a avut o mică problemă cu fiul ei, Noah.
  • Se pare că băiețelul nu vrea să meargă la grădiniță, iar artista este nevoită să recurgă la mici trucuri pentru a-l convinge să o facă.
Constănțeanca Andreea Bănică are o familie minunată, alături de soțul ei Lucian și cei doi copii Sofia și Noah.

Artista este o mămică dedicată, care însă se mai lovește și de anumite dificultăți. Recent, Andreea Bănică a avut o mică problemă cu fiul ei, Noah. Se pare că băiețelul nu vrea să meargă la grădiniță, iar artista este nevoită să recurgă la mici trucuri pentru a-l convinge să o facă.

Noah a început grădinița de luni. Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu i-am spus, de fapt l-am păcălit că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte locuri de joacă sunt închise și acesta este singurul deschis. Astăzi mi-a luat 50 de minute să-l pot convinge, cu ceva lăcrimuțe, însă știu că fac asta pentru el”, a spus Andreea Bănică pe contul ei oficial de Instagram.

Andreea Bănică a mărturisit că a fost pe punctul de a ceda, lăsându-se sensibilizată plânsetul fiului său Noah.

L-aș fi ținut acasă ce-i drept, însă mă gândesc la viitorul lui, la faptul că va începe școala și trebuie să se integreze între copii, să socializeze, să se joace. Nu este ușor. Cred că pentru orce părinte care își duce copilul la grădiniță sau la școală primele zile sunt foarte grele”, a mai precizat Andreea Bănică.

Sursa foto: Instagram/ iamandreeabanica
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii