Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Felicitări şi tot ce-i mai frumos în viaţă!“ Ştefan Soldat, oficial la FC Viitorul, şi Mihaela Iolanda Plaucia au devenit soţ şi soţie (galerie foto)

ro

11 Jul, 2018 00:00 7456 Marime text

Ştefan Soldat, team manager la grupele de juniori Under-19 şi Under-17 de la FC Viitorul, şi Mihaela Iolanda Plaucia au spus „Da!“, în faţa ofiţerului de Stare Civilă din Năvodari, oraşul natal al tinerilor soţi. Ştefan şi Mihaela Iolanda au scos acum actele, iar cununia religioasă şi petrecerea cea mare vor avea loc peste doi - trei ani.
 
În scurt timp însă, va avea loc un alt eveniment fericit în viaţa celor doi, care vor deveni părinţi. Soţia oficialului de la FC Viitorul este însărcinată în şapte luni, urmând a aduce pe lume un băieţel, care va primi prenumele Mateo Nicolas. Ştefan şi Mihaela Iolanda şi-au unit destinele la un an şi şapte luni de când au devenit un cuplu. S-au cunoscut la o cafenea şi au rămas împreună. Deşi de loc din Năvodari, tânăra a locuit timp de 18 ani în Grecia, venind în ţară doar vara, în vacanţă, până când a rămas definitiv aici. Naşii familiei Soldat sunt tot din Năvodari, soţii Daniel şi Simona Cînjău, naşul copilărind cu fratele mai mare al lui Ştefan. 

„Casă de piatră şi multă dragoste!“ 

„Felicitări, casă de piatră şi multă înţelegere!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Numai fericire în viaţa voastră!“, „Casă de piatră şi multă dragoste!“, „Felicitări şi tot ce-i mai frumos în viaţă!“, „Multă fericire şi împliniri!“ sau „Casă de piatră şi la mai mulţi copii!“, au primit Ştefan şi Mihaela Ionalda felicitări cu ocazia pasului cel mare făcut în viaţă.

A încheiat junioratul la Academia Hagi 

Ştefan Soldat a început fotbalul la opt ani, la Midia Năvodari, iar prima legitimare a fost la Real Năvodari (antrenori, George Focan, Florin Adam şi Dumitru Diaconu). La 13 ani, fotbalistul a fost cumpărat de Elpis Constanţa, pentru ca, la 16 ani, în 2009, să semneze cu Academia Hagi, unde a evoluat până la încheierea junioratului. A urmat Săgeata Năvodari, care era în Liga a 2-a, iar după jumătate de an Ştefan a mers la ACS Callatis 2012 Mangalia (antrenor, Mugurel Cornăţeanu), cu care a promovat în Liga a 3-a şi a evoluat apoi încă un sezon. După care a mai jucat la Liga a 4-a a judeţului Constanţa. Postul de bază al lui Ştefan la Academia Hagi şi la Callatis era cel de fundaş dreapta. La Săgeata, juca şi fundaş stânga, iar la Liga a 4-a a interpretat cam toate posturile.
 
Sursa foto: ema-photo.ro 
 
Citeşte şi:

Răzvan Cazan şi CS Năvodari. „Genial!“ O echipă de Liga a V-a, premiată la concursul naţional „Eu sunt 12“ (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii