Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emily Burghelea, ultima petrecere înainte de venirea pe lumea a fiicei sale Detalii despre locație, decor, mâncare și muzică

ro

13 Mar, 2021 19:49 3698 Marime text
  • Emily Burghelea, viitoarea mămică a decis să organizeze ultima petrecere înainte de venirea pe lumea a fiicei sale.
  • Artista a alcătuit lista cu toate elementele necesare, apoi a trecut la treabă.
Un babyshower este o petrecere organizată de către viitoare mămică, înainte de venirea pe lume a celui mic. Petrecerea se organizează de regulă în ultimul trimestru de sarcină. Dacă acest lucru nu este posibil din motive de siguranță, se poate organiza mai devreme. 

În timp ce părerile sunt împărțite legate de această „sărbătoare” din ce în ce mai multe persoane se arată interesate de organizarea unui astfel de eveniment.

O astfel de personă interesată este și constănțeanca Emily Burghelea. Viitoarea mămică  a decis să organizeze ultima petrecere înainte de venirea pe lumea a fiicei sale.

Artista a alcătuit lista cu toate elementele necesare, apoi a trecut la treabă.

Ultima petrecere înainte ca fetița noastră să vină pe lume!  Nu stiam exact cu ce se mănanca acest “Baby Shower” insă dupa ce m-am documentat bine, am pus la punct fiecare detaliu!  Am să impărtasesc cu voi lista care m-a ajutat să organizez un eveniment de neuitat!

În primul rand m-am ocupat de locatie. Am căutat un salon intim, decorat cu bun gust care să combine simplitatea cu rafinamentul si am ales @royalhorsesnagov . Este un paradis! Au mai multe locații, piscina si chiar o herghielie cu cai!

Un alt element extrem de important la o astfel de petrecere este decorul. Mi-am dorit o explozie de baloane roz si albe, ca in filme si desi nu credeam că asta este posibil, Dumnezeu ne-a scos-o in cale pe @queen.ofballoons . S-a dus acolo de la 10 dimineața si pană la sosirea invitațiilor a facut ca totul să arate ca o poveste!

Eveniment fără Candy Bar? NO WAY! Am testat cateva si va spun sincer ca @dulcenana.cakes reuseste sa combine perfect “frumusețea” interioară cu cea exterioară! Prăjiturile lor nu doar ca arata bine dar sunt si extrem de GUSTOASE, ceea ce este extrem de important!

Va vine să credeți că am vrut musai spumant... roz? Da, da! Ambalajul să fie roz, sa se asorteze cu restul petrecerii. Norocul meu este că prietenii nostri de la @specialdrinks.delivery au orice fel de băutură cu orice fel de ambalaj! Ne-au livrat sticlele reci si frumoase exact la timp!


Si ca veni vorba de băuturi, pentru copii si gravide, am avut @vitaminaqua , sursa nesecată de energie benefică pentru organism! Cu spumantul am dat doar noroc!

La capitolul mâncare am mers pe ceva clasic. Cui nu-i place pizza? @dominospizzaro a facut furori si a pus pe pauză câteva diete! Srry!

Am chemat un dj super simpatic si am dat PLAY la distracție! Ne-au vizitat si prietenii de la @teoshow.kanaldromania care au surprins fiecare moment. Au difuzat astazi super materialul filmat săptamana trecută. Il găsiti pe pagina lor youtube.

Am facut și eu un vlog. Mai exact @raconstantin a facut , în timp ce @iamtrandafir s-a ocupat de poze!

Acestea au fost “ingredientele” alese de mine pentru Baby Shower! Dacă am ratat ceva să-mi spuneți! , a postat constănțeanaca pe pagina ei de Instagram.



Sursa foto: Instagram/ emilyburghelea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii