Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emily Burghelea, din Constanța, a ales căruciorul pentru fetița ei. Pentru ce culoare și ce model a optat

ro

31 Mar, 2021 20:40 3294 Marime text
  • Emily Burghelea a ales un brand extrem de renumit în întreagă lume care pune siguranța și confortul copiilor pe primul loc.
Emily Burghelea, artista din Constanța a ales căruciroul pentru fetița ei, care urmează să se nască.

A ales un brand extrem de renumit în întreagă lume care pune siguranță și confortul copiilor pe primul loc. Cași culoare, a ales  culoarea galben muștar

Noul model STOKKE Xplory X, culoarea galben muștar! Aceasta este decizia noastră finală! Ușor de manevrat, cu un design inovator, arară extrem de bine și este foarte util. Atât eu cât și Andrei suntem înalți iar acest cărucior își poate regla înălțimea, aducând bebelușul foarte aproape de părinți. Se pliază și încape fară probleme chiar și în mașini mai mici iar acesta este un mare plus!

Face parte din familia Stokke, un brand extrem de renumit în întreagă lume care pune siguranță și confortul copiilor pe primul loc deci eu zic că am ales bine! Am primit mai multe mesaje de la voi, fetelor, în care mi-ați povestit experiență voastră cu Stokke și asta mi-a dat și mai multa încredere! By the way, vă mulțumesc pentru interacțiunea de pe story!

Chiar ne-ați ajutat să alegem culoarea! Oscilăm între negru integral și aceasta însă am ales,așa cum ați spus și voi, culoarea anului! Sper că o să îi placa și bebelinei!, le-a transmis constănțeanca fanilor pe contul ei de Instagram.




Sursa foto: Instagram/ emilyburghelea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii