Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ely Fernandes, fotbalistul FC Viitorul Constanța, a împlinit 30 de ani

ro

05 Nov, 2020 00:00 2776 Marime text
  • Ely Fernandes a evoluat în ultimii doi ani la Gaz Metan Mediaș, pentru care a marcat opt goluri și a oferit șapte pase decisive în 75 de partide.
 
Aniversare la FC Viitorul, atacantul Ely Fernandes, jucător cu dublă cetățenie (Capul Verde și portugheză), împlinind ieri 30 de ani.
 
”La mulți ani, Ely Fernandes! Îi urăm multă sănătate și cât mai multe realizări alături de formația noastră!”, a fost mesajul clubului de pe litoral, care l-a achiziționat pe fotbalist în vara acestui an, pe finalul perioadei de transferări. Înalt de 1,87 m, Ely Fernandes evoluează ca mijlocaș sau atacant lateral, are dublă cetățenie și a evoluat în ultimii doi ani la Gaz Metan Mediaș, pentru care a marcat opt goluri și a oferit șapte pase decisive în 75 de partide.
 
Fotbalistul a semnat cu FC Viitorul un contract valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. În cariera sa a mai evoluat pentru formații din Portugalia, precum Santa Clara, Oliveirense, Vilafranquense sau Gil Vicente.
 

Titular în ultimul meci al FC Viitorul

 
În ultimul mci disputat de FC Viitorul în LIga 1, cel din deplasare cu Poli Iași, Ely Fernandes a fost titular în atac. Meciul nu a durat însă decât 55 de minute, întrucât, din pricina problemelor cu instalația de nocturnă a stadionului ”Emil Alexandrescu”, arbitrul a fluierat finalul partidei în acel moment, victoria revenindu-i, potrivit regulamentului, la masa verde, cu 3-0, FC Viitorul.
 
Echipa de pe litoral s-a confruntat cu multe absențe la acea confruntare, lipsind 12 jucători (unii infectați cu Covid-19, alții accidentați): Căbuz, Artean, Ganea, Boboc, Ciobanu, Mladen, Benzar, Matei, Iancu, Martinez, Chițu și Josemi! În această situație, ”11”-le de start al formașiei constănțene a fost: V. Cojocaru - Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță (cpt.), De Nooijer - Fernandez, Gaztanaga, Casap. Mățan - Luckassen, Ely Fernandes. Pe banca de rezerve au luat loc șase jucători (Tordai, Grosu, Pitu, Bodișteanu, Stoian și Dănuleasa), patru dintre ei fiind născuți în anii 2002 și 2003. 
 
Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Fotbalist cu dublă cetățenie, la FC Viitorul Ely Fernandes - ”Ambiția mea e să ajut echipa în fiecare meci”

Arbitrul a fluierat finalul meciului Poli Iași - FC Viitorul în minutul 55. Oaspeții urmează să câștige la masa verde!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii