Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

ro

07 Aug, 2019 00:00 3588 Marime text
Echipa filmului Back2Back va fi prezentă joi, 8 august, la Mamaia, pentru pre-producţie şi casting. Regizorul filmului, Kader Ayd, vine să cunoască echipa de actori, din care vor face parte şi luptătorii Ionuţ Iftimoaie, Alexandru Lungu şi Alex Filip, ultimul fiind constănţean, de la clubul Sharks Gym. Întrucât o parte din film va include şi imagini din gala OSS Fighters 4 by Superkombat, care se va desfăşura în Piaţeta Cazino de la Mamaia, toţi cei implicaţi în producţie vor discuta detalii cu organizatorii galei, pentru a asigura cele mai bune condiţii echipei de filmare.
 
Promotorul internaţional Eduard Irimia, preşedintele promoţiei Superkombat, a anunţat că va organiza şi castinguri în perioada următoare, pentru a include cât mai mulţi români în filmul în care este co-producător. Având în vedere că, în acest weekend, se vor desfăşura selecţii pentru campania „Se saută un greu“,în aceeaşi locaţie - plaja Sensation Brazil din Mamaia (vizavi de hotelul Sulina) - vor fi şi actiuni comune pentru castingul filmului.

Gala OSS Fighters 4 este organizată de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate.
 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)
 
Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii