Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorian Popa, o nouă piesă de succes. Cu cine a colaborat (video)

ro

05 Oct, 2020 00:00 3480 Marime text
  • Constănțeanul Dorina Popa lansează piesă după piesă, toate de succes.
  • Cea mai nouă colaborare a sa este cea cu Pamy.


Compusă de către Alexandra Dinu alături de Roberto Velisar și Sergiu Ene în studiourile Quna Music, piesa „Te lo juro” este însoțită de un videoclip al cărui scenariu a fost scris chiar de artista Pamy, care s-a ocupa de toate detaliile, de la recuzită, până la cele de beauty și styling.


„Te lo juro”, un single cu versuri în spaniolă și cu un videoclip ce îți taie respirația. „Te lo juro” este despre o poveste pasională de dragoste, urmărită totuși de îndoiala existenței unei alte persoane în relație.


O altă colaborare a lui Dorian Popa este cea cu Anamaria. Videoclipul este o parodie sexy a unui film de arta in regia Isabellei Szanto si ne dezvaluie o poveste de iubire atipica. Daca iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna si devin pe rand doctori, pacienti sau asistenti ai unui azil de nebuni.
 
Single-ul a fost produs in studiourile HaHaHa Production si este compus de catre Anamaria Petrisor, Serban Cazan, Dorian Popa si Ana Stancu.


Amintim că, Dorian Popa a lansat piesa de ziua lui, „Sar pe noi”, in colaborare cu Liviu Teodorescu. Constănțeanul Dorian Popa s-a născut la data de 07 august. „Sar pe noi” este a doua piesă pe care o lansează în colaborare Dorian și Liviu, dupa mega-hitul „Fanele”, cu peste 53 de milioane de vizualizări doar la videoclipul oficial.

O petrecere de vară, la piscina, plină de culoare, mișcari de dans, soare, apă, videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Dorian .

Dorian Popa a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band și-a deschis o nouă afacere. În ultimii ani, Popa (32 de ani) și-a investit banii câștigați în showbiz  în casa visurilor lui dar și în diverse business-uri. Alături de mama sa, Luminița, alături de care a concurat și în reality-show-ul "Asia Express" a înregistrat Dorian Popa Free SRL. Constănțeanul, apare drept unul dintre fondatorii societății Avian Beauty Box SRL, alături de alte două persoane, se ocupă și de un site de produse personalizate în plină dezvoltare.




Sursa video: Youtube/ Dorian Popa


Citește și:

Dorian Popa, colaborare surpriză! Care este noua sa piesă (video)

Constănțeanul Dorian Popa a dat marea veste fanilor. Ce mesaj a postat acesta pe contul său de socializare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii