Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Designerul român Otilia Brăiloiu şi-a lansat noua colecţie la malul mării

ro

21 Jul, 2014 14:56 2452 Marime text
Designerul roman Otilia Brăiloiu şi-a lansat la malul mării noua colecţie de Cruise, denumită CRUISE 2014 Bridal & Evening. Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, pe malul marii, la piscina Hotelului Palas din Mamaia.

Importanţa evenimentului a fost una cu totul aparte, momentul reprezentand intrarea atelierului Otiliei Brailoiu din zona de mirese, unde este specializată şi deja recunoscută pe plan naţional, pe o extindere a brandului în zona de evening, se arată într-un comunicat de presă.
Astfel că de data aceasta stilul Otiliei Brailoiu a transgresat tehnica detaliilor, minutiozitatea tratarii fiecarui produs, calitatea materialelor si studiul cromatic foarte atent din zona de Bridal catre cea de Evening, reusind sa dea nastere unui personaj extrem de feminin, romantic, aproape suav, atins insa de o modernitate subtila, care transfera valentele unui tratament al produsului couture unor produse aparent specializate pe evenimente de cocktail sau gale.

Intre calitatile atasate brandului Otilia Brailoiu sunt si studiile de transformare a materialelor, una dintre directiile cele mai moderne ale sistemului modei international, casa Dior facand deja revolutie in transformarea atipica a unor materiale cumva normale. Rezultatul este unul surprinzator, de o calitate superioara si de o plasticitate cu totul aparte.

Amintim că după prima lansare oficiala in Bucuresti, in primavara acestui an, Otilia Brailoiu a reusit o demonstratie de forta in Constanta.
Invitata speciala a fost Mara, unul dintre cei mai important artisti pe zona de jazz din Romania, iar directia artistica a fost asigurata de acelasi Alin Galatescu, care a organizat si prima lansare oficiala a brandului la Bucuresti.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii