Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la petrecere, mirele s-a dus la meciurile HC Farul Sermin Cadry Guner a cântat la nunta antrenorului Enis Murtaza (galerie foto)

ro

06 Oct, 2015 00:00 5969 Marime text

Eveniment fericit în viaţa antrenorului constănţean de handbal Enis Murtaza, care s-a căsătorit cu Nesrin Faic. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Mamaia, iar după ce nunta s-a încheiat, Enis s-a odihnit puţin şi a plecat la două meciuri ale echipelor Farului
 
Tinerii Enis Murtaza şi Nesrin Faic au devenit soţ şi soţie, oficializând o frumoasă relaţie care dura de trei ani şi jumătate. Cei doi au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă la Constanţa, după care cei aproximativ 120 de nuntaşi au petrecut ca-n basme la Mamaia. La nuntă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai handbalului constănţean, iar atmosfera a fost însufleţită de formaţia Sermin Cadry Guner şi de Nikos.
 
Fost handbalist, Enis Murtaza face parte, alături de Eden Hairi, din corpul tehnic al echipei de Divizia A HC Farul, dar pregăteşte şi grupele de juniori II, juniori IV şi mini-handbal ale clubului constănţean. Enis şi Nesrin au avut parte de o frumoasă surpriză la Starea Civilă, atunci când s-au pomenit cu handbaliştii de la echipa de juniori II, care au ţinut să le adreseze felicitări antrenorului şi alesei inimii sale la faţa locului. „M-am bucurat foarte mult pentru această surpriză“, a spus Enis, care a avut alături, la petrecere, şi alţi handbalişti sau oficiali din handbalul constănţean, de la HC Farul, HC Dobrogea Sud sau CSU Neptun: Nurhan Ali, Eden Hairi, Adrian Tucanu, Ionuţ Stănescu sau Iuxel Osman. Nu a lipsit nici Ionuţ Puşcaşu. De asemenea, a fost prezentă şi prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.

Dansul mirilor, pe acordurile melodiei „All my life“



„A fost foarte frumos. Ne-am simţit extraordinar. Am stat numai pe ringul de dans. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în acest moment special din viaţa noastră“, a declarat Enis Murtaza. Antrenorul şi soţia sa au interpretat dansul mirilor pe acordurile melodiei „All my life“ (K-ci & JoJo). Cântecul a fost ales de tânărul antrenor, plăcându-i şi lui Nesrin. „Versurile sunt foarte frumoase şi pot spune că ne reprezintă“, a arătat Enis. La nuntă, distracţia a fost dusă la cote maxime de interpretarea formaţiei Sermin Cadry Guner şi a solistului grec Nikos. Enis şi Nesrin au fost cununaţi de soţii Nanu (Răzvan şi Silvia), naşul fiind un vechi prieten al lui Enis şi fost coleg de echipă cu acesta.

Să fiţi fericiţi, aţi fost superbi!“



Nuntaşii, prietenii şi apropiaţii noii familii Murtaza s-au bucurat de fericirea care domneşte în frumosul cuplu. Urările au curs precum şampania. „Casă de piatră! Vă urez multă fericire, sănătate şi multă, multă iubire! Allah nazardan saklasin!“ (Ebru Omer), „Casă de piatră, să fiţi fericiţi!“ (Elena Mic), „Casă de piatră!“ (Elena Frîncu), „Casă de piatră, înţelegere şi multă iubire!“ (Liliana Popa), „Casă de piatră, să aveţi o viaţă plină de fericire şi multe bucurii!“ (Vyldan Memet), „Casă de piatră şi multe împliniri!“ (Adi Cosman), „Multă fericire, familia Murtaza!“ (Cristina Pavlov), „Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră şi toate urările de bine!“ (Marius Cenuşe), „Felicitări, Ness, casă de piatră şi mult noroc pe drumul ales!“ (Georgiana Anagnoste), „Casă de piatră, Enis Murtaza! Îţi doresc o viaţă plină de bucurii, linişte şi fericire alături de cei dragi!“ (Sorin Mihăilescu), „Casă de piatră, Nesrin şi Enis! Să fiţi fericiţi, aţi fost superbi!“ (Aighiun Ayg), „Casă de piatră şi un drum presărat cu împliniri şi succese din toate punctele de vedere! Formaţi o pereche şi o familie super. Toate gândurile de bine de peste hotare!“ (Cristina Alexandru), „Casă de piatră şi tot binele din lume!“ (Madi Izet), „Casă de piatră, înţelegere şi toate cele bune!“ (Ionel Ghiţă), „Qayırlı bolsın! Casă de piatră, multă fericire şi bucurie!“ (Neviser Agi-Acai), „Felicitări! Casă de piatră plină de fericire, iubire şi respect! Miresică, eşti foarte frumoasă!“ (Lena Petrişor) sau „Casă de piatră, Ness! Vă doresc o viaţă plină de soare şi un viitor înseninat!“ (Andra Firuţă), au fost câteva dintre mesajele de felicitare. „Mulţumim din suflet pentru urări şi pentru că aţi fost alături de noi!“, a răspuns mireasa. 

A dormit doar 45 de minute



Odată încheiate petrecerea şi grijile de nuntă, gândurile lui Enis au revenit la handbal şi la cele două meciuri pe care echipe ale HC Farul le aveau de disputat la puţine ore după nuntă. Astfel că, după ce s-a odihnit 45 de minute, antrenorul a fost gata pentru reîntoarcerea în Sala Sporturilor din Constanţa. Prima partidă a fost cea de Divizia A dintre HC Farul şi CSU Târgovişte. Enis a ajuns la sală pe când handbaliştii, care nu se aşteptau să-l vadă, erau la încălzire. S-au bucurat, l-au felicitat, iar la final i-au dedicat victoria obţinută, cu scorul de 47-25. După această partidă, a urmat cea dintre HC Farul şi CSS Călăraşi, din campionatul de juniori II. Elevii lui Murtaza ştiau că antrenorul lor le va fi alături, după ce acesta îi înştiinţase atunci când se văzuseră, cu o zi în urmă, la Starea Civilă. Puştii Farului au câştigat şi ei, cu 33-27, completând două zile perfecte pentru Enis Murtaza.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii