Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce s-a vindecat de coronavirus „Sunt în viață datorită unor îngeri“

ro

09 Jan, 2021 09:17 3960 Marime text
 
  • Constănțeanul  Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est a precizat ca este în viață datorită unor îngeri.
Boala nu l-a ocolit nici pe cântăreţul în vârstă de 44 de ani Mihai Budeanu, unul dintre componenţii trupei 3 Sud Est, care a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia. Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost infectat cu coronavirus.  Acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

Constănțeanul a precizat ca este în viață datorită unor îngeri.


„Mă simt foarte bine. Am avut șanse minime. Dar astăzi sunt în viață datorită unor îngeri. Poate că am avut ceva ascuns la plămâni și nu am știut. S-a strâns in timp. De 23 de ani de când urcăm pe scenă, cred că a fost ceva ce nu s-a tratat la timp, iar acum a iesit la iveală.

Soția mea nu mi-a spus foarte multe lucruri ca să nu îmi agraveze prea mult starea. Am aflat că am avut 5% șanse și că doctorii nu îmi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, totuși cu optimismul meu am reușit să ies din acest impas. Și totul a decurs foarte ok. Stările de panică erau foarte dese, dar doctorul îmi spunea să mă calmez, să respir mai ușor. Și atunci singur reușeam să ies din această stare”, a spus Mihai de la 3 Sud Est.

“Lumea mi-a spus că cineva acolo sus mă iubește. Foarte multă lume aștepta 3 Sud Est, iar fără un membru nu mergea. În momentele alea grele așa e omul, în general, când trece printr-un moment greu trebuie să aprecieze mai mult viața și să ne ajutam între noi, că asta este cel mai important. Dacă nu ai sănătate, în fața mortii nu mai contează nimic. Gândiți-vă la sănătatea voastră că e cea mai importantă, pentru că altfel nu te poți bucura de absolut nimic.”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook/ Mihai Budeanu

Citește și: Internat la Terapie Intensivă la Spitalul Municipal Medgidia Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu coronavirus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii