Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum petrece Diana Dumitrescu începutul de primăvară (video)

ro

06 Mar, 2021 14:44 2429 Marime text
  • Ieșirea în natură își arată efectele benefice și pentru constănțeanca Diana Dumitrescu, care a ales să petreacă timp în natură, o dată cu venirea primăverii.
Conform cercetătorilor, persoanele care petrec cel puţin 120 de minute pe săptămână în natură au o probabilitate semnificativ mai mare de a avea o stare de sănătate bună şi de a fi echilibrate din punct de vedere psihologic în comparaţie cu cei care nu ies deloc în natură în timpul unei săptămâni obişnuite.

Beneficii similare au fost constatate pentru persoanele care au vizitat colţuri din natură precum parcuri, păduri, parcuri din zone rurale şi plaje pentru cel puţin 120 de minute pe săptămână.
 
Ieșirea în natură își arată efectele benefice și pentru constănțeanca Diana Dumitresc, care a ales să petreacă timp în natura, o dată cu venirea primăverii.
 
Artista a postat pe pagina sa de socializare un video, însoțit de un mesaj sugestiv:
 

Liniște. Fericire. Soare. Natură. Iubire.

Nu este nevoie de studii științifice pentru a simți prin propria experiență că petrecerea unui scurt timp în natură stimulează, chiar în mod inconștient, starea de bine.
 
Viața urbană, din cauza stresului provocat de traficul intens și zgomotul autovehiculelor, din cauza aerului poluat, este unul dintre factorii care se asociază cu riscul crescut de boli psihice. Petrecerea timpului într-un mediu natural, ferit de toată agitația urbană, previne și ameliorează simptomele depresive.


Sursa foto-video: Facebook/ Diana Dumitrescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii