Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Emily Burghelea, despre viața de mămică. Ce a învățat de când micuța a venit în viața ei

ro

15 May, 2021 21:15 3407 Marime text
  • Emily Burghelea a postat o imagine cu fetița ei, în dreptul căreia le-a povestit fanilor ei, despre cum este viața de mămică și despre câte a învațat-o micuța ei.
Constănțeanca Emily Burghelea a rămas însărcinată și nu a ținut această veste departe de ochii curioșilor, ba chiar și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa timp de nouă luni. 

Recent, Emily Burghelea a postat o imagine cu fetița ei, în dreptul căreia le-a povestit fanilor ei, despre cum este viața de mămică și despre câte a învațat-o micuța ei,  fără să își dea seama. 

De când o am pe ea am învățat să mă machiez în 10 minute, să mă trezesc cu ușurință în timpul nopții și să fiu fresh fară să dorm prea mult! Poate pentru multe persoane poate părea ceva dificil dar pentru mine, TOATE ASTEA SUNT SKILL-URI NOI! Am ales să avem grija de ea singuri. Doar noi doi, eu și @iubitul_lui_emily .
 

I-am făcut prima băiță doar noi doi, i-am schimbat primele scutece doar noi doi


I-am făcut prima băiță doar noi doi, i-am schimbat primele scutece doar noi doi, i-am tăiat unghiuțele pentru prima data, doar noi doi și totul a venit natural. Parca am fi fost părinți dintotdeauna!

Îmi place la nebunie să am grija de ea. Suntem nedezlipite! Îi ofer toată atenția mea și vreau să o cresc cu multă multă iubire! Toți copiii au nevoie de asta! Și noi am avut, când am fost mici., a precizat Emily pe contul ei de Instagram .
 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii