Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanca Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Imagini de la eveniment (GALERIE FOTO)

ro

29 May, 2022 17:24 2091 Marime text
Constănțeanca Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa, foto: Facebook.com
Zi importantă în viața constănțencei Cristina Cioran. 

Micuţa Ema a fost creştinată.

Printre invitați s-a numărat și Simona Pătruleasa. 


În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Cioran a anunțat că își va boteza fetița la sfârșitul lunii mai. Ema a fost creștinată ieri, 28 mai, la o biserică din București.
 


Vestimentația familiei 

Ema a fost îmbrăcată cu o rochiță fucsia și a arătat ca o prințesă. Tatăl ei, s-a asortat cu micuța lui, purtând un tricou de aceeași nuanță. Cristina Cioran nu putea rămâne mai prejos.  A purtat o rochie corai și pantofi fucsia.



Cristina Cioran a născut în luna septembrie a anului trecut. Fosta prezentatoare a rămas însărcinată când nu se mai aștepta, la vârsta  43 de ani.  


„Sunt foarte emoționată, trec prin niște senzații și momente unice. Nu e nimic diferit față de alte mămici, doar că nu am crezut că o să se întâmple. La mine, perioada menstruală era ceas elvețian. Când s-a oprit, am zis: aoleu.


Am făcut trei teste, nu doar unul. Din fericire, nu am făcut niciun tratament. Totul a venit natural. Înainte să decidem dacă ne dorim, am fost la doctorița mea, ne-a spus să încercăm. Abia apoi, dacă nu merge, căutam și alte variante. După trei luni de încercare, a ieșit. Sunt în 13 săptămâni”, a mărturisit atunci Cristina Cioran.



Sursa foto: facebook/ Cristina Cioran. Instagram/ kikicioran
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii