Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Răzvan Florea, la 40 de ani. Imagini de colecție cu medaliatul olimpic la natație (galerie foto)

ro

01 Oct, 2020 00:00 3160 Marime text
  • Răzvan Florea a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.


Constănțeanul Răzvan Florea, primul și unicul până acum medaliat olimpic al natației masculine românești, a schimbat prefixul, ajungând la 40 de ani. Marele campion a cucerit medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena, în proba de 200 m spate, acesta fiind vârful unei cariere prodigioase.

Răzvan a urcat pe podiumul olimpic avându-l ca antrenor pe Octavian Tileagă, cel care s-a alăturat și el, acum, la cei 40 de ani ai fostului său elev, celor care au transmis mesaje de felicitare. Cu umorul caracteristic și verbu-i inconfundabil, Octavian Tileagă a postat pe Facebook: ”... 40 ? ... Razvănele, se spune că îţi dai seama că înaintezi în vârstă în ziua când lumânările de pe tort costă mai mult decât tortul. Îţi urez să ai parte an de an de un tort tot mai mare, ca sa treci “suta”. Un ocean de dragoste, o mare de sănătate şi o insuliţă de griji. Îti doresc numai zâmbete şi putere! Cât priveşte ziua de azi, nu uita: dacă te uzi prea mult la picioare, te doare gâtul, iar daca îţi uzi prea mult gâtul, te lasă picioarele… Te pup şi te îmbrãţişez cu mare drag! La mulți ani!”.
Octavian Tileagă și-a însoțit mesajul și cu o galerie foto de colecție, care îl are în centrul ei pe sărbătoritul zilei, în multe ipostaze din cariera sa și la diferite vârste, în concursuri, vizitând orașe celebre ale lumii unde a concurat, la antrenamente, în cantonamente sau la ocazii festive.

Sursa foto: Facebook (Octavian Tileagă)


Citește și:

Răzvan Florea și Octavian Tileagă, în Brazilia Școala câștigătoare a Carnavalului de la Rio, lecție de samba pentru înotătorii Cupei Mondiale (galerie foto)

„Un amănunt la care nu se aștepta nimeni!“ Răzvan Florea, vicecampion european în 2004. Sacrificiul de la Madrid. Dar a meritat! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii